Bresilienne
Er is Bresilienne en bresilienne. Wij durven onze Bresilienne met een hoofdletter schrijven. Het is namelijk het eindproduct van zorgvuldig geselecteerde hazelnoten die geroosterd en gekaramelliseerd worden. Je kan er uiteraard een retro Coupe Bresilienne mee maken. Maar voor een moderne twist in je dessert oogt het mooier om een bolletje ijs door de Bresilienne te rollen.
Lees meerVoedingswaarde (per 100gr)
Energie | 2275 kJ/100 g 543 Kcal/100 g |
---|---|
Eiwitten | 7.6 g/100 g |
Koolhydraten | 52.7 g/100 g |
waarvan suikers | 51.7 g/100 g |
Vezels | 4.9 g/100 g |
Vetten | 32.5 g/100 g |
Verzadigde vetten | 2.4 g/100 g |
Enkelvoudige onverzadigde vetten | 25 g/100 g |
Meervoudig onverzadigde vetten | 7.5 g/100 g |
Zout | 0.003 g/100 g |
Ricotta pancakes met walnoten, bresilienne en banaan
De krokusvakantie is in aantocht en naar goede gewoonte zetten we de kids in de kijker met een receptje op hun maat. Dit keer zijn dat ricotta pancakes met walnoten, bresilienne en banaan.
Lees meerVintage ijsmacarons
Deze kleurrijke ijsmacarons zijn prachtig als je ze op een vintage taartschotel legt. Een dessertje klaar in een wip voor groot en klein!
Lees meer