Carpaccio rolletjes

Wij gingen aan de slag met enkele dunne laagjes carpaccio en maakten er deze 'rolletjes' van. Gevuld met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto-mayonaise. Alles wat er bij een carpaccio hoort, maar nu in een rolletje.

Ingrediënten

  • 125 g carpaccio
  • 25 g rucola
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 20 g geroosterde pijnboompitten
  • 1 komkommer
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl homemade pesto (zie recept: bladerdeeg kerstboompjes)

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Snijd met een dunschiller over de lengte van de komkommer 5 slierten. Laat ze uitlekken OPkeukenpapier zodat ze zo weinig mogelijk vocht bevatten.

Meng mayonaise met van de homemade pesto in een kommetje.

Neem een sliertje komkommer en leg er een dun laagje carpaccio over. Draai om zodat de carpaccio onderop ligt en besmeer de andere kant met wat pesto-mayonaise.

Plaats wat rucola ertussen en wat Parmezaanse kaas, peper, zout en pijnboompitten.

Rol voorzichtig op en voilà, jouw carpaccio rolletje is klaar.

Smakelijk