Crunchy amandelkoekjes met pure chocolade

Tijd voor een relaxmomentje met een lekkere kop koffie? Daar hoort natuurlijk een heerlijk koekje bij. 

Deze crunchy amandelkoekjes tover je in no time op tafel want ze bestaan uit slechts 3 ingrediënten. Smullen maar!

Ingrediënten

  • 3 eiwitten
  • 300 gr amandelschilfers
  • 150 gr pure chocolade

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150°C.

Klop het eiwit los (niet opkloppen) en schep de amandelschilfers erdoor.

Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel hierop het amandelschaafsel in hoopjes. Druk de hoopjes plat tot het een rond schijfje vormt.

Laat +- 25 minuten bakken tot ze goudbruin zijn van kleur. Laat ze afkoelen op de bakplaat.

Smelt ondertussen de pure chocolade. Bestrijk het koekje met de gewenste hoeveelheid chocolade en laat opstijven.