Marsepein afgewerkt met laagje cacaopoeder

Niets beter dan zelfgemaakte marsepein. Wist je dat het eigenlijk heel simpel is om dit zelf te maken? Je hebt er slechts enkele ingrediënten voor nodig!

Om het helemaal af te maken rolden wij de marsepein bolletjes door een vleugje cacaopoeder. Een overheerlijke snack voor tussendoor bij de koffie. 

Ontdek het recept hier.

Ingrediënten

  • 1 kg amandelmeel
  • 1 kg poedersuiker
  • 4 eieren
  • 2 el citroensap naar smaak
  • Cacaopoeder

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Meng het amandelmeel met de poedersuiker.

Klop de eiwitten op en roer door het amandelmengsel. Let op: het eigeel wordt niet gebruikt. 

Voeg het citroensap toe aan het geheel. Kneed de marsepein tot hij je er een mooie bol van kan vormen. 

Rol kleine bolletjes van de marsepein en bestrooi met een laagje cacaopoeder.

Smakelijk!