Overnight oats met appeltjes en kaneel

Op zoek naar een gezond en gemakkelijk ontbijtrecept? Deze overnight oats zijn overheerlijk en heel easy om voor te bereiden. 

Wil je voor iedere dag een portie overnight oats? Maak een grote hoeveelheid in een keer en verdeel in individuele porties. Deze kan je invriezen.

Niet helemaal overtuigd van appeltjes met kaneel? Deze overnight oats kan je combineren met een topping naar keuze.

Ingrediënten

  • 50 gr havervlokken grof
  • 100 ml plantaardige melk
  • 1 el kokosolie
  • 1 appel
  • 1tl kaneel
  • 1 tl honing
  • 10 gr rozijnen mix

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Doe de havervlokken samen met de melk in een kom en sluit af. Zet minstens 6 uur in de koelkast.

Verwarm de kokosolie op middelhoog vuur. Snij de appel in stukjes en verwijder het klokkenhuis. Bak de stukjes appel in de pan tot ze beginnen verkleuren. Voeg honing en kaneel toe om op smaak te brengen.

Klaar voor het ontbijt? Verdeel de appelstukjes over de overnight oats en verdeel de rozijnen over het geheel.

Heb je 's morgens geen tijd om de appeltjes te bakken? Bereid ze dan 's avonds voor en bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.