Wentelteefjes met homemade pindakaas en banaan

Niet veel tijd om een heerlijke ontbijtje op tafel te toveren? Kies dan voor een wentelteefje. Wij kozen ervoor om deze te besmeren met onze homemade pindakaas, plakjes banaan en een druppeltje honing. 

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 2 dl melk
  • 2 sneden brood naar keuze
  • Homemade pindakaas
  • 1 banaan (in plakjes gesneden)
  • Honing naar keuze

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Klop het ei samen met de melk los in een diep bord. 

Leg het brood in het eiermengsel en laat even liggen. Daarna draai je het sneetje om naar de andere kant. Smelt ondertussen wat boter in de pan. Wanneer deze gesmolten is leg je het brood erin.

Bak de zijde goudbruin en draai om. Bestrijk met de gewenste hoeveelheid pindakaas en beleg met plakjes banaan. Wij kozen ervoor om het geheel af te werken met een beetje honing.