Citroencake met blauw maanzaad

Heb jij een gezellig paasontbijt of paasbrunch in het vooruitzicht? Dan mag deze citroencake zeker niet ontbreken op jouw paastafel.

In een handomdraai tover je deze heerlijke cake op tafel. Succes bij de gasten verzekerd!

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 180 gr suiker
  • 180 gr bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 180 gr gesmolten roomboter
  • 3 eetlepels blauw maanzaad
  • sap van 1 citroen

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Klop de eieren met de suiker tot je een romige massa bekomt.

Voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder, de gesmolten boter, het maanzaad en het citroensap toe.

Giet het mengsel in een beboterde cakevorm.

Zet in de oven gedurende 40 minuten. Test met een satéprikker of de cake goed is. Als hij niet kleeft is hij klaar.

Laat de cake eerst even afkoelen voordat je de vorm omkeert en serveert.

Smakelijk!