Certified bio

Wat is gecertificeerd bio?

Het EU Biolabel is een Europees label dat verplicht is voor alle biologische verpakte producten in Europa. Het Europees Biolabel werd opgericht in 2010 en garandeert dat de productie van biologische voedingsmiddelen voldoet aan de strenge Europese regels van biologische landbouw, verwerking en verkoop. Het Europees Biolabel is te herkennen aan de 12 witte sterren in de vorm van een blad op een groene achtergrond.

Het naleven van deze Europese regels van bio landbouw gebeurt door onafhankelijke controleorganisaties. Allnuts is hiervoor aangesloten bij het controleorgaan TÜV Nord, dat sinds 1988 producten en diensten van veld tot vork certificeert.

Wat is Europees biologisch?

Alle biologische voedingsmiddelen die verkocht worden binnen de Europese Unie moeten geteeld zijn zonder gebruik van kunstmatige meststoffen en chemische pesticiden. Genetisch gemodificeerde organismen mogen evenmin gebruikt worden. Indien er additieven gebruikt worden, moeten die aan strenge voorwaarden voldoen. 

Uitgebreide keuze van gezonde biologische producten bij Allnuts

Het Bio gamma bij Allnuts is uitgebreid en biedt een grote keuze aan biologische producten, die hoofdzakelijk vrij zijn van toevoegingen, ze hebben een pure en natuurlijke smaak!  Kies daarom voor onze gezonde Allnuts bio noten, zaden, pitten, gedroogd fruit, granen, rijst, peulvruchten en zelfs biologische bakingrediënten! We hebben lekkere en healthy bio ontbijtproducten, bio noten om verantwoord te snacken of bio granen en peulvruchten om je 100% plantaardige maaltijden te verrijken!

Certified bio img