Noten in dop

Natuurnoten zonder toevoeging

Topkwaliteit voordelig geprijsd

Ruime keuze

Altijd vers

Diverse soorten noten in dop bij Allnuts

Bij de gespecialiseerde notenshop Allnuts.be koop je verse noten in dop van de allerbeste kwaliteit tegen de beste prijs. Het ruime assortiment bestaat uit knapperige walnoten in dop, aromatische hazelnoten in dop, pecannoten in dop met een natuurlijke zoete smaak en amandelen in dop afkomstig uit Italië. Klik hier voor een overzicht van ons ruime aanbod Allnuts noten in dop. 

Pindanoten zijn plantkundig gezien geen noten, maar peulvruchten. Ze worden eerder geconsumeerd als noten, vandaar dat wij onze Doppinda's hier toch vermelden als "noten in dop".

Kan je niet kiezen uit dit ruime aanbod van natuurlijke noten in dop? Dan hebben wij voor jou een verse notenmix in dop, bestaande uit hazelnoten, walnoten, amandelen en pecannoten. Dit zijn allemaal kwalitatieve noten in dop met elk hun unieke samenstelling aan voedingsstoffen.

Al deze verse noten kunnen gekraakt worden met een klassieke notenkraker. Je kan de gekraakte noten uiteraard direct uit het vuistje eten. We willen jou graag inspireren om regelmatig te koken met noten. Bezoek onze webshop geregeld om spannende recepten met lekkere noten te ontdekken.