Pecannoten

Pecannoten in het Allnuts gamma

In het Allnuts notengamma vind je onbewerkte pecannoten van de beste kwaliteit.
Deze natuurlijke pecans zijn niet geroosterd en niet gezouten.
Als ambachtelijk notenatelier zijn wij gespecialiseerd in het roosteren van kwaliteitsnoten. Als je op zoek bent naar een hartige snack, kan je bij ons vers geroosterde, gezouten pecannoten online kopen op Allnuts.be

Herkomst pecannoot

De indrukwekkende pecannotenboom is plantkundig gezien familie van de okkernotenboom. De pecannoot lijkt qua uiterlijk een beetje op de walnoot, al is de pecannoot ovaler en donkerder van kleur dan de walnoot. De pecannotenboom behoort tot het geslacht "Carya", dat van nature voorkomt in het oosten van Canada, in Noord-Amerika, zelfs tot in Mexico. In Azië zouden 3 soorten pecannotenbomen voorkomen. Pecannotenbomen zijn gemakkelijk 40 meter hoog en gedijen goed in een gematigd klimaat. Het is een boom die weinig last zou hebben van ziektes en die men ook in onze contreien zou kunnen planten.

Pecannoten geschikt voor diverse eetpatronen

Onze pure, onbewerkte pecannoten zijn geschikt voor de volgende eetstijlen: raw, vegetarisch, paleo
In bepaalde eetstijlen, waaronder paleo, wordt aangeraden om de noten een nachtje te weken.
In keto en lowcarb recepten vind je onbewerkte pecannoten terug.
Deze info is louter informatief. Als je een bepaald eetpatroon strikt wil volgen, kan je je best tot een arts of deskundige ter zake richten.
Bij Allnuts zijn wij gepassioneerd door de  kwaliteit van ons uitgebreid gamma voedingsmiddelen. Je kan er dan ook op rekenen dat je bij elke bestelling producten van de beste kwaliteit en de beste smaak ontvangt, maar gepersonaliseerd advies betreffende diëten laten we liever aan deskundigen over.