Toont 1-11 van 11 resultaten

Toont 1-11 van 11 resultaten

Noten bio

Met TUV Nord bio label

Voedzaam tussendoortje en kookingrediënt

Verse topkwaliteit

Veel vezels, vitamines en mineralen

Allnuts Gamma Noten bio

Wij bieden een ruim gamma biologische noten aan, deze bio noten zijn 100% biologisch TUV nord gecertificeerd. 
Hiermee garanderen wij dat ons biologisch notengamma volledig vrij is van kunstmatige meststoffen, chemische pesticiden en genetisch gemanipuleerde organismen.

In het Allnuts bio assortiment noten vind je ondermeer biologische amandelen van de beste kwaliteit.
Wij bieden onbewerkte verse bio amandelen wit en bio amandelen bruin aan.
Je kan deze bio noten uit het vuistje eten of je kan ze als ingrediënt toevoegen aan vele gerechten.
We hebben eveneens biologisch amandelmeel als bakingrediënt en biologisch amandelschaafsel in ons gespecialiseerd aanbod.

Wil je graag weten of amandelen passen in jouw dieet of eetstijl? Lees dan volgende info. Maar hou er rekening mee dat wij ons vooral focussen op de kwaliteit en de smaak van onze producten. Voor gespecialiseerd voedingsadvies raadpleeg je best een deskundige.

Als je op zoek bent naar romige bio cashewnoten, grote seleniumrijke (254 µg/100 g) bio paranoten, knapperige biologische walnoten of bruine bio hazelnoten, kan je terecht bij Allnuts jouw noten hotspot voor bio noten van de allerbeste kwaliteit!

Een gevarieerd biologisch notenaanbod, steeds vers en met de beste smaak, dat is onze specialiteit.

De passie voor pure producten proef je in de biologische notenmixen die we geheel zelf samenstellen in ons ambachtelijk notenatelier.  Onze Biologische notenmix is een mix van de bovenvermelde biologische noten, zonder toevoegingen.
Er zijn heel wat klanten die houden van biologische noten gecombineerd met bio rozijnen, daarvoor maken wij week na week onze verse lekkere Biologische studentenhaver.

Voor wie houdt van een biologische mix van noten, bessen en gedroogd fruit, is onze Noten-vruchten mix bio zeker een aanrader!  Een lekkere smaak is gegarandeerd en al deze Allnuts producten zijn 100% biologisch gecertificeerd.  Als er iets niet duidelijk is of je hebt nog een vraag over een product, aarzel niet om ons te contacteren.