Toont 1-13 van 13 resultaten

Toont 1-13 van 13 resultaten

Bessen

Ruim assortiment gedroogde bessen bij Allnuts

In de online notenshop Allnuts.be vind je een breed gamma gedroogde bessen van de beste kwaliteit.
Zo koop je bij Allnuts in vertrouwen gedroogde blauwe bessen, cranberry, moerbeien, physalis (ananaskers), zuurbes (barberrie), goji bes en gedroogde kersen van de laatste oogst. Wist je dat je bij Allnuts ook cranberries gezoet met appelsap kan kopen? 
We bieden eveneens een aantal gedroogde bessen van biologische teelt aan, met name blauwe bes bio, cranberry bio, moerbei bio en physalis bio.
Naast traditioneel gedroogde blauwe bessen koop je bij Allnuts ook gevriesdroogde blauwe bessen boordevol smaak.
Als ambachtelijk atelier bieden we bij Allnuts.be ook huisgemaakte mixen op basis van gedroogde bessen aan, zoals de Allnuts Healthy mix en de Bessenmix. Dit zijn handige 1-pot systemen om snel verschillende bessensoorten aan een maaltijd toe te voegen of te eten als tussendoortje.

Gedroogde bessen met versheidsgarantie bij Allnuts

De gedroogde bessen zijn bij Allnuts steeds afkomstig van de laatste oogst. Bovendien wordt het perfect rijpe fruit gesorteerd en constant gecontroleerd op kwaliteit. Het Allnuts aanbod gedroogde bessen herken je dan ook meteen aan de lekkere smaak en de juiste textuur. Gedroogde bessen zoals ze horen te zijn! Zo zijn gedroogde cranberries en kersen eerder zacht, terwijl gedroogde goji bessen dat juist niet zijn. Gojibessen mag je daarom even wellen in water om ze terug zacht te maken.