Noten in stukjes

Kwaliteitsnoten in stukjes gehakt

Handig, klaar voor gebruik

Extra voedingswaarde*

Budgetvriendelijke notenstukjes

Allnuts Noten in stukjes van uitmuntende kwaliteit en gunstig geprijsd

Bij Allnuts.be koop je kwalitatieve notenstukjes budgetvriendelijk en veelzijdig in gebruik. Met Allnuts notenstukjes voeg je snel en efficiënt extra voedingswaarde aan yoghurt, gebak of hartige gerechten toe. Deze notenstukjes zijn namelijk puur en onbewerkt want ze zijn niet geroosterd, er werden geen zout, suiker of smaakstoffen toegevoegd. Notenstukjes zijn een veelzijdige voedingsbron van vitamines, mineralen en vezels. De voedingswaarde vind je bij onze product beschrijvingen terug*.

Soorten gehakte noten in het Allnuts gamma

Koop de lekkerste noten in stukjes online en in vertrouwen bij notenshop Allnuts.be! Smaakvolle noten zijn al meer dan 25 jaar onze specialiteit! Notenstukjes zijn voordelig en handig in gebruik. Je vindt bij ons pure Cashewnoten stukjes, Hazelnoot wit stukjes 2-4 mm, Hazelnoot wit stukjes 5-7 mm en Amandelstiften. Heb je liever een notenmix in stukjes? Bestel dan onze Allnuts Notenstukjes. Service, kwaliteit en snelle levering gegarandeerd!

Ben je op zoek naar gekaramelliseerde hazelnoten in stukjes? Koop dan onze Bresilienne nootjes, dit zijn geroosterde hazelnoten in krokante karamel gewenteld en in stukjes gehakt. In tegenstelling tot onze andere noten in stukjes worden deze noten wel geroosterd en wordt er hier wel suiker toegevoegd.

Wil je graag hazelnoten als voedzaam bakingrediënt gebruiken? Dan kan je aan de slag met onze hazelnoten stukjes, maar ook met het Allnuts hazelnootmeel.

*De voedingswaarde van al onze noten is gebaseerd op de Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism FOD Volksgezondheid en Sciensano.