Toont 1-24 van 30 resultaten

Toont 1-24 van 30 resultaten

Kruiden

Uitzonderlijke kwaliteit

Bijzonder geurig

Handige verpakking

Echte smaakboosters

Allnuts kruiden, proef en ontdek het verschil!

Gedroogde kruiden, ze kunnen je misschien niet bekoren want ze smaken vaak vlak en hebben weinig geur. Nochtans zijn gedroogde kruiden super handig in de keuken en kunnen ze een echte smaakboost geven aan tal van gerechten, mits ze van topkwaliteit zijn. De hoogste tijd om je keukenkruiden online te kopen bij Allnuts.be! Laat je overtuigen door ons uitgebreid kruiden- en specerijen assortiment, proef en ontdek zelf het verschil! Onze kruiden zijn bijzonder geurig, rozemarijn neemt je mee naar Mediterraanse oorden en met specerijen zoals komijn en curry madras voel en ruik je een Oriëntaalse wind door je keuken waaien. Bovendien zijn onze kruiden handig verpakt en voordelig geprijsd!

Doordat onze kruiden van de allerbeste kwaliteit zijn, hebben ze een intense smaak en geur. Je zal zien dat een kleine dosis vaak al voldoende is. Voeg daarom eerst weinig kruiden toe, proef en voeg, indien nodig, meer toe.

Ruime keuze kruiden van de beste kwaliteit

We hebben ons ruim gamma kruiden ingedeeld in peper en zout, keukenkruiden en Gin botanicals. Peper en zout zijn haast onmisbaar in de keuken. Mensen die weinig of geen zout mogen gebruiken, zullen des te meer hun gading vinden in smaakvol Allnuts keukenkruiden assortiment. Want, net als zout, kunnen geurige kruiden van goede kwaliteit je gerechten naar een hoger level tillen. Hou je van een pittige gin tonic of andere spicy cocktail? Koop dan kruiden en specerijen uit ons Gin Botanicals assortiment.

Allnuts kruiden handig verpakt 

We zijn het zo gewoon dat we er haast niet meer bij nadenken, die glazen kruidenpotjes met schroefdeksel en gaatjes. Nochtans zijn ze allesbehalve handig. Soms zijn de gaatjes te groot en valt er teveel gemberpoeder of kaneel in je gerecht, soms zijn ze te klein en komt er bijna niets uit. Om van het vocht dat in de potjes komt nog maar te zwijgen. Daarom kiezen wij er bewust voor om onze kruiden te verpakken in herbruikbare potjes. Je haalt het goed sluitend dekseltje eraf en neemt de benodigde hoeveelheid kruiden met een lepeltje uit het potje. Vervolgens sluit je het potje weer en bewaart het droog en donker. Zo blijven je gedroogde kruiden smaakvol en geurig tot het laatste schepje.