Toont 1-24 van 35 resultaten

Toont 1-24 van 35 resultaten

Kruiden 

Kruiden kopen online bij de notenshop Allnuts

Keukenkruiden

Kruiden worden dagelijks gebruikt tijdens het koken en zorgen voor een toevoeging van smaak. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van het lekkere recept dat je op tafel tovert. Op onze webshop vind je een ruim assortiment kruiden terug. Zo kan je bij ons terecht voor gedroogde kruiden zoals oregano, peterselie, koriander, tijm, … Naast gedroogde kruiden hebben we ook een ruim assortiment specerijen zoals kurkuma, kruidnagel, gemberwortel, kaneel, … 


Wat is het verschil tussen kruiden en specerijen? Kruiden zijn vooral afkomstig uit landen met een gematigd klimaat. Kruiden bestaan voornamelijk uit bladeren en stengels van groene planten. Specerijen daarentegen zijn vooral afkomstig uit landen met een subtropisch klimaat. Deze bestaan uit wortels, peulen, bloemknoppen, … van de plant.  Meestal herken je specerijen doordat ze niet groen zijn van kleur en vaak zijn ze pittiger van smaak dan de gewone kruiden.   


Verder zijn kruiden gekend voor hun lange houdbaarheid. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de kruiden op een koele en droge plaats bewaart. Let er ook op dat je de kruiden steeds goed afdekt na opening. 


Peper en zout

Peper en zout zijn de basis ingrediënten die niet meer weg te denken zijn uit onze keukens. Peper en zout bestaan in meerdere soorten. In ons assortiment vind je zwarte peperbollen, maar ook roze peper en citroenpeper. Ook voor zeezout en keukenzout kan je bij ons terecht. 


Gin Botanicals

Naast kruiden ben je bij ons ook aan het juiste adres voor gin botanicals. Als je een heerlijke gin op tafel tovert zijn de botanicals hierin onmisbaar. Je hebt ruime keuze uit jeneverbessen, kruidnagel, kaneelstokjes, steranijs, …