Gevriesdroogd fruit

Allnuts assortiment gevriesdroogd fruit

Bij Allnuts heb je een ruime keuze uit gedroogd fruit van de beste kwaliteit. In ons gamma gevriesdroogd fruit kan je kiezen uit knapperige  gevriesdroogde framboos, gevriesdroogde bessen, gevriesdroogde aardbeien en gevriesdroogde ananas.

Wat is gevriesdroogd fruit? En wat zijn de voordelen van gevriesdroogd fruit?

Het grote voordeel van gevriesdroogd fruit is de smaak. Vers fruit wordt op het ideale moment geplukt, wanneer het fruit op zijn zoetst is en vol natuurlijke suikers zit. Het vocht wordt op natuurlijke wijze aan het verse fruit onttrokken en het fruit wordt tegelijkertijd bij zeer hoge temperatuur ingevroren. Het resultaat is knapperig, gevriesdroogd fruit met een intens zoete fruitsmaak dat het hele jaar door perfect kan worden bewaard, zonder toevoeging van suikers, smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Hoe eet je gevriesdroogd fruit?

Gevriesdroogd fruit kan worden gegeten als een eenvoudige natuurlijke snack of worden gebruikt als een zoete en fruitige toevoeging aan yoghurt, muesli of granola en als knapperig beleg voor desserts of salades.

Recepten met gevriesdroogd fruit

Als natuurlijk en onbewerkt voedsel kan gevriesdroogd fruit in de keuken worden gebruikt. Op Allnuts.be vindt u regelmatig makkelijke recepten om te maken met fruit, zowel natuurlijk gedroogd als gevriesdroogd. Zo maken we de heerlijkste chocomousse op basis van onze Medjouldadels en puur bio cacaopoeder, afgewerkt met verkruimelde gevriesdroogde frambozen of smeuïge brownies boordevol plantaardige ingrediënten.