Toont 1-24 van 54 resultaten

Toont 1-24 van 54 resultaten

Noten

Voedzaam tussendoortje

Voedzaam kookingrediënt

Met eiwitten en vezels

Met vitamines en mineralen

Allnuts notengamma ruime keuze en topkwaliteit

We hebben ons uitgebreid notengamma ingedeeld volgens notensoort. Al deze noten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor je bij Allnuts altijd zeker bent van een goede prijs/kwaliteitsgarantie.

Onze notensoorten zijn amandelencashewnoten, walnoten, pecannoten, paranoten, hazelnoten, pistachenoten, macadamia en pinda's. Elke noot is een unieke mix van nuttige voedingsstoffen. Elke notensoort bevat plantaardige eiwitten, vezels, vitamines en mineralen in verschillende verhoudingen. Gezondheidsinstanties raden aan om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende noten, om optimaal van al deze interessante voedingsstoffen te genieten.

Bij pinda's moeten we wel een kleine kanttekening maken. Pindanoten zijn plantkundig gezien geen noten, maar peulvruchten.
Wij hebben ze in de webshop ingedeeld bij de noten. Pindanoten worden immers geconsumeerd op dezelfde manier als noten.

In ons groot notengamma vind je eveneens noten in dop, gecertificeerde biologische noten en notenmixen. Om het koken met noten te vergemakkelijken, bieden wij ook kwalitatieve notenstukjes aan.

Per soort noot bieden wij natuurnoten en bewerkte noten aan. Onze natuurnoten voldoen steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden aan constante controles onderworpen. Ons kwaliteitsgamma bewerkte noten omvat geroosterde noten zonder zout, geroosterde gezouten noten, geroosterde gekruide notenmixen, gesuikerde noten en noten met chocolade. In ons ambachtelijk notenatelier stellen wij zelf onze notenmixen samen, evenals onze noten-kruidenmengelingen. Pinda's en andere notensoorten worden steeds vers en op ambachtelijke wijze geroosterd.

Noten en hun voedingswaarde 

Bij elk van onze notensoorten vind je de correcte voedingswaarde terug. Deze voedingswaarde is gebaseerd op de Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano en bevat betrouwbare info omtrent de aanwezige voedingsstoffen in noten.

Notenallergie

Als je allergisch bent voor noten, dan zijn noten uiteraard NIET gezond voor jou en mag je ze NIET eten.  Allergenen worden op al onze verpakkingen vermeld. Je vindt deze allergenen ook in de webshop terug bij elk individueel product, onder "specificaties".

Gertificeerd gamma biologische noten

Wij bieden een uitgebreid gamma biologische kwaliteitsnoten aan. Ons volledige bio gamma is TUV Nord gecertificeerd. Dit houdt in dat het volledige Allnuts biologische notengamma vrij is van kunstmatige meststoffen, chemische pesticiden en GGO.

Verpakking van onze noten

Wij bieden onze noten aan in klein- en grootverpakking. Onze potjes zijn 100% recycleerbaar.

Recepten op basis van noten

We willen zoveel mogelijk mensen inspireren om gerechten te maken met onze kwaliteitsnoten. Daarom vind je op de homepage de rubriek recepten. Het zijn gerechten op basis van noten, die we stuk voor stuk uitgetest hebben. Ze zijn niet moeilijk, dus zeker de moeite waard om zelf te proberen.

Probeer ons Zuiders spiesje met pistachepestoGeroosterde pompoen met sweet spiced nuts, Nasi goreng met pistachenoten, Chocolate Chips cookies, Chocopasta met hazelnoten, veggie burgers met cashewmayonaise, cashewpasta, Carrot cake granolaperenchutney met noten, marsepeinen patatjes

Certificaat, kwaliteit, controle, continuïteit, betrouwbaarheid

Ons volledig bedrijf is IFS Food V7 gecertificeerd. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit van topniveau doorheen de hele voedselketen en doorheen het hele productieproces met inachtname van de voedselveiligheid conform de EU wetgeving. Dit maakt van Allnuts een betrouwbare partner voor zowel particulier als voor de B2Bsector.