Toont 1-14 van 14 resultaten

Toont 1-14 van 14 resultaten

Hazelnoten

Onbewerkte topklasse hazelnoten

Hazelnoten als bakingrediënt

Ook bio hazelnoten verkrijgbaar

Hazelnoten met chocolade

Verschillende soorten hazelnoten van de beste kwaliteit bij Allnuts

Het Allnuts hazelnoten gamma zonder toevoegingen bestaat uit witte hazelnoten, bruine hazelnotenhazelnoten in dophazelnoten in kleine stukjes en hazelnoten in stukjes. Allnuts Hazelnootmeel en bresilienne zijn lekkere bakingrediënten van de beste kwaliteit.
Daarnaast biedt Allnuts ook gecertificeerde biologische bruine hazelnoten aan, die niet bewerkt zijn en die geen kunstmatige meststoffen, geen chemische pesticiden en geen GGO bevatten.
Wil je graag een lekkere hazelnoot omhuld door chocolade van de beste kwaliteit? Verwen jezelf dan met onze Chocolade Hazelnoten of de Choco Acapulco Mix.

Onbewerkte hazelnoten in diverse ambachtelijke Allnuts mixen

Hazelnoten zijn vrij bekend bij het grote publiek en hebben een herkenbare hazelnotensmaak. Niet verwonderlijk dat we onbewerkte hazelnoten van de beste kwaliteit onder onze ambachtelijke notenmixen mengen.
Onze natuurlijke witte hazelnoten en onze bruine hazelnoten met velletje vind je, samen met andere pure noten, terug in de Allnuts Notenmix. We hebben ook Biologische Notenmix in ons uitgebreid assortiment kwaliteitsnoten.
Als je graag een notenmix hebt waar ondermeer hazelnoot inzit en waarvan de noten al gehakt zijn, kan je de handige en lekkere Notenmix Stukjes bestellen.
We stellen alle notenmixen zelf samen in ons ambachtelijk atelier. Zo is de kwaliteit en de versheid altijd gegarandeerd.
Witte en bruine hazelnoten maken niet enkel deel uit van onze notenmixen, maar ook van onze StudentenhaverMuesli Noten en ZadenMuesli Royal, Havermout Noten en Zaden en notenmix in dop. Als je biologische hazelnoten verkiest, kan je onze Studentenhaver bio eens proberen.

Passen hazelnoten binnen je voedingspatroon?

Natuurlijke hazelnoten zijn zeker geschikt voor volgende eetstijlen of diëten: raw, vegetarisch, paleo.
In sommige eetstijlen, waaronder paleo, raadt men aan om de hazelnoten een nachtje te weken.
Voor keto zouden paranoten, macadamianoten en pecannoten een betere optie zijn.
In vele low carb gerechten vind je wel regelmatig hazelnoten terug.
Deze info is louter informatief. Wij raden geen enkele eetstijl aan of af. Wil je meer weten over een bepaald dieet of eetpatroon, informeer je je best bij een arts of voedingsdeskundige.

Allnuts recepten met pure hazelnoten

Wij koken graag met onze pure hazelnoten. Om te tonen dat je lekkere chocopasta zonder een massa suiker kan maken, delen we graag ons recept van choco met bruine hazelnoten
We hopen ook jullie te inspireren met onze recepten. Bezoek regelmatig onze webshop en volg ons op social media, dan kun je zeker heel wat ideeën opdoen om zelf aan de slag te gaan met eenvoudige recepturen op basis van Allnuts hazelnoten.