Toont 1-21 van 21 resultaten

Toont 1-21 van 21 resultaten

Abrikozen, dadels, vijgen, pruimen

Ruim assortiment gedroogd kwaliteitsfruit bij Allnuts.be

Bij de online webshop Allnuts.be koop je gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen van de beste kwaliteit en tegen de beste prijs. Alles wordt snel en netjes verpakt geleverd. Als ambachtelijk atelier met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, stellen we eveneens lekkere mixen met gedroogd fruit samen. 

Assortiment gedroogde abrikozen

Bij Allnuts koop je smaakvolle abrikozen van de beste kwaliteit. Bij ons vind je abrikozen gedroogd, abrikozen gekonfijt, abrikozen ongezwaveld, abrikozen ongezwaveld bio en abrikoos stukjes.

Assortiment gedroogde vijgen

Allnuts vijgen zijn altijd zacht en mals. We bieden gedroogde vijgen aan, naast in eigen huis gekonfijte vijgen, babyvijgen en vijgenstukjes

Assortiment dadels

Bij Allnuts koop je natuurlijk de Rolls Royce van de dadels, namelijk grote, sappige Medjouldadels. Daarnaast bieden we ook lekkere ontpitte dadels, ontpitte biologische dadels en dadelstukjes aan.

Gedroogde pruimen en huisgemaakte Allnuts muesli mix

Als ambachtelijk atelier met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, stellen we eveneens lekkere mixen met gedroogd fruit samen. Voor onze "Mueslivruchten" mix mengen we stukjes abrikoos, dadels, vijgen en pruimen met lekkere cranberries. Gedroogde pruimen zijn ook apart verkrijgbaar, deze zijn gekonfijt en superzacht, het zijn onze Ready to eat pruimen ontpit.

Voordeelverpakkingen gedroogd fruit

Allnuts gedroogde abrikozen, vijgen en dadels koop je tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding in voordelige grootverpakkingen van 5 kg.

Hoe gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen gebruiken?

Al onze gedroogde abrikozen, dadels, vijgen en pruimen zijn gebruiksklaar. Je mag dit gedroogd fruit altijd afspoelen onder stromend water om eventuele bewaarmiddelen af te spoelen. 
Als het gedroogd fruit een tijdje in de voorraadkast staat, kan het wat taai worden. Je kan het terug zacht en vers maken door het gedroogd fruit enkele uren of een nacht in water te weken. Voor bepaalde gerechten kan het lekkerder zijn om het gedroogd fruit in alcoholische dranken of appelsap te weken. Het geweekt gedroogd fruit wordt ook geweld fruit genoemd.