Toont 1-12 van 12 resultaten

Toont 1-12 van 12 resultaten

Cashewnoten

Cashew heel of in stukjes van topkwaliteit 

Ook bio cashew verkrijgbaar

Cashew natuur of ambachtelijk geroosterd

Lekkere notenmixen met cashew

De onbewerkte cashewnoot in het Allnuts gamma

In ons gamma onbewerkte cashewnoten hebben we natuurlijke cashewnoten en gecertificeerde biologische cashewnoten. Onze natuurlijke cashewnoten kan je kopen als volledige noot of als cashew in stukjes. Cashewnoten in stukjes zijn uiteraard super handig en extra voordelig geprijsd.

Al onze onbewerkte cashews hebben een pure, romige smaak en zijn een lekker en voedzaam alternatief voor ongezonde tussendoortjes, die overbewerkt zijn met vetten en suikers. Daarom voegen we cashewnoten graag toe aan onze notenmixen, die we zelf samenstellen in ons ambachtelijk atelier. Zo kunnen we onze klanten steeds notenmixen van de beste kwaliteit en met versheidsgarantie aanbieden.

Onze pure cashewnoten vind je, samen met andere natuurnoten, terug in de Allnuts Notenmix. We hebben tevens Allnuts Biologische Notenmix in ons gamma, op basis van bio cashewnoten, in combinatie met andere biologisch gecertificeerde noten.
Als je graag een notenmix hebt waar ondermeer cashew inzit en waarvan de noten al gehakt zijn, kan je de handige en lekkere Notenmix Stukjes bestellen.

Pure cashewnoten maken niet enkel deel uit van onze notenmixen, maar ook van onze Studentenhaver, Noten vruchtenmixMuesli noten en zaden, Muesli royalHavermout noten en zaden, Havermout Royal.

Als je biologische cashewnoten verkiest, kan je onze Studentenhaver bio en Notenvruchtenmix bio eens proberen.

De onbewerkte cashewnoot is populair in vele eetstijlen

Er komen alsmaar nieuwe eet- en leefstijlen bij. Dat is ontzettend boeiend en wij proberen steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de voedingsmiddelenmarkt. Maar onze eerste prioriteit is en blijft de kwaliteit van onze producten te garanderen.
De natuurlijke cashewnoot is hier een goed voorbeeld van. Deze noot is momenteel heel hip, want de cashew is populair in vegetarische gerechten, in Aziatische recepten en in desserten. Ondanks de toegenomen vraag, kan je bij Allnuts blijven rekenen op romige cashewnoten van de beste kwaliteit!

Pure, onbewerkte cashewnoten zijn geschikt voor de volgende eetstijlen: raw, vegetarisch, paleo.
In bepaalde eetstijlen, waaronder paleo, zou men aanraden om de noten een nachtje te weken.
Cashewnoten voor desserten worden ook vaak geweekt, ze worden daardoor veel romiger.
In keto zouden cashews vervangen worden door macadamianoten, paranoten of pecannoten.
Deze informatie is louter informatief. Wij raden geen enkele eetstijl aan of af. Als je een bepaald eetpatroon strikt wil volgen, kan je je best voldoende informeren bij een deskundige.

Huisgeroosterde cashewnoten in het Allnuts gamma

Naast onbewerkte cashewnoten zonder zout hebben wij ook knapperige Gezouten cashewnoten. We roosteren deze cashewnoten steeds vers in ons eigen ambachtelijk aterlier, waardoor ze een veel betere smaak en structuur hebben dan industrieel geroosterde cashewnoten.