Notenmixen

Vers en ambachtelijk samengesteld

1-pot systemen handig en voordelig

Ook notenmixen met fruit, zaden en pitten verkrijgbaar

Artisanale bio notenmix verkrijgbaar 

Lekkere verse notenmixen van topkwaliteit bij Allnuts

De lekkerste notenmixen tegen de beste prijs koop je online bij Allnuts.be. Ons aanbod lekkere notenmixen is ruim gesorteerd. De Allnuts Notenmix bevat enkel onbewerkte natuurnoten, namelijk walnoten, hazelnoten, amandelen, seleniumrijke paranoten (254 ­µg/100 g) en cashewnoten.  Onze biologische notenmix stellen we samen met walnoten, hazelnoten, amandelen, paranoten en cashewnoten, allemaal noten die biologisch gecertificeerd zijn.

Heb je weinig tijd? Kies dan onze Notenmix stukjes, waarbij de noten al gehakt zijn.

Als je graag de pure onbewerkte noten in dop koopt, kan je onze Notenmix in dop bestellen.

Een variatie aan verse noten gecombineerd met zachte rozijnen, dat is altijd lekker! Daarom stellen wij zelf onze Studentenhaver samen in ons ambachtelijk atelier. Al ben je geen student meer, toch kan deze smaakvolle notenmengeling een handig tussendoortje zijn of een mooie garnituur van een slaatje. We bieden onze studentenhaver eveneens aan met biologische noten en bio rozijnen. Je vindt deze terug onder Biologische Studentenhaver.

Romige en knapperige noten gemengd met zoete en zachtzure bessen, sappige rozijnen, dat moet super lekker zijn! En dat is onze Allnuts Notenvruchtenmix en Biologische Notenvruchtenmix ook! We zijn zelf favoriet van deze spannende combinatie van smaken en strooien de kleurrijke mix royaal over slaatjes en ontbijt- of lunchbowls. De laatste restjes uit het potje eten we graag tussendoor op als voedzame snack.

Een salade boordevol seizoensgroenten smaakt altijd en is super gezond. Ingrediënten met een knapperige textuur maken het helemaal af. Dit kan je in een handomdraai verwezenlijken met onze heerlijke Salade mix, boordevol walnoten, rozijnen, pompoenpitten, zonnebloempitten, amandelstiften en krenten. Hou je van wat Italiaanse smaken op je bord? Bestel dan onze Salade mix Italiano, die is extra verrijkt met zongedroogde tomaatjes.

Notenmixen met passie in eigen huis samengesteld

Als ervaren notenatelier met passie voor ons ambacht stellen we alle notenmixen zelf samen met zorgvuldig uitgekozen noten, eventueel aangevuld met lekker gedroogd fruit, zaden en pitten. Koop je notenmix online bij Allnuts.be, dan is kwaliteit en versheid tegen een voordelige prijs altijd gegarandeerd! Bovendien kan je altijd vertrouwen op een goede klantenservice en een snelle levering!

Notenmixen zijn super handig en voordelig!

Allnuts notenmixen zijn handige 1-potsystemen, waarbij je geld en ruimte bespaart! Als je houdt van afwisseling, dan kies je best voor één van onze ambachtelijke notenmixen. Koop je een Allnuts notenmix in voordeelverpakking, dan wordt het gezond smulplezier nog goedkoper!