Toont 1-24 van 36 resultaten

Toont 1-24 van 36 resultaten

Borrelnoten en snacks

Ruime keuze snacks en borrelnoten bij Allnuts.be

Knapperige borrelnoten en hartige snacks koop je online bij Allnuts.be, jouw ambachtelijke notenexpert. We hebben ons uitgebreid gamma borrelnoten en snacks opgedeeld in borrelnoten, rijstcrackers, chips en borrelnoten gebrand in eigen atelier. Er is een ruime keuze in kleine verpakkingen voor gezellige tv avondjes of grote verpakkingen voor familie-, vrienden- of bedrijfsfeestjes. 

Huisgeroosterde noten uit het Allnuts ambachtelijk atelier

Het roosteren van noten is een ambacht op zich en begint bij een goed basisproduct. Bij Allnuts ligt al meer dan 25 jaar de focus op het aan- en verkopen van kwalitatieve noten én het vakkundig roosteren van noten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je bij Allnuts.be altijd ambachtelijke versgeroosterde noten koopt, die onweerstaanbaar knapperig en lekker zijn!

Ons gamma huisgeroosterde noten bestaat uit Amandelen geroosterd en gezouten, Cashewnoten geroosterd, Cashewnoten geroosterd en gezouten, Macadamia geroosterd en gezouten, Pecans geroosterd en gezouten, Pinda geroosterd, Pinda geroosterd en gezouten, Doppinda's, Jumbo pinda's geroosterd en gezoutenPinda speciaal.