Allnuts, ambachtelijk en Belgisch notenatelier

Allnuts is een Belgisch notenatelier met meer dan 25 jaar ervaring in de sector. De kwaliteit van de producten en klantentevredenheid zijn heel belangrijk voor ons. Allnuts is gespecialiseerd in aan- en verkoop van de lekkerste natuurnoten, zaden, pitten en gedroogd fruit. We beschikken eveneens over een eigen atelier waar dagelijks noten vers geroosterd worden en gedroogd fruit ambachtelijk gekonfijt wordt.

Op Allnuts.be bestelt u eveneens de lekkerste chocolade specialiteiten, snacks, granen, rijst, peulvruchten, keukenkruiden en gin botanicals, alles van de beste kwaliteit.

Ons uitgebreid gamma omvat zowel kwaliteitsproducten van conventionele teelt als biologische teelt.

Allnuts is een dynamisch bedrijf, waar modernisering zeker belangrijk is. Maar het bonzend hart van Allnuts is ons enthousiast en klantgericht team, dat dagelijks uw bestelling met de grootste zorg samenstelt. Vele handelingen gebeuren namelijk niet door machines, maar door mensenhanden. Wederzijds respect en een goede werksfeer zijn dan ook heel belangrijk binnen Allnuts.

Wij hebben geen fysieke winkel voor particulieren, maar wij zijn wel elke werkdag telefonisch bereikbaar op +32 13 55 05 59 vanuit ons bedrijfsgebouw te Herk-de-Stad (België). 

Bent u een professionele B2B klant? Contacteer ons telefonisch en maak een afspraak om ons atelier te bezoeken. Daar wij kwalitatief maatwerk leveren, kunnen we u helpen om van uw private label een succes te maken.