Toont 1-24 van 25 resultaten

Toont 1-24 van 25 resultaten

Keukenkruiden   

Kruiden kopen 

Op de online notenshop kan je terecht voor een groot assortiment kruiden en specerijen. Onze keukenkruiden zijn kruiden die onmisbaar zijn in iedere keuken voor dagelijks gebruik. 


Er is wel degelijk een verschil tussen kruiden en specerijen. Kruiden zijn namelijk afkomstig uit langen met een matig klimaat terwijl specerijen vooral uit een subtropisch klimaat komen. Kruiden zijn voornamelijk afkomstig uit de bladeren en stengels van groene planten. Specerijen bestaan uit wortels, peulen en bloemknoppen van de plant. Kruiden kan je meestal herkennen aan hun groene kleur. 


Naast ons assortiment keukenkruiden vind je ook nog peper en zout, gin botanicals en kruiden om mee te bakken terug. 


Soorten kruiden 

Bij Allnuts kan je terecht voor gedroogde kruiden zoals peterselie, tijm, koriander, oregano, … Naast gedroogde kruiden bieden we ook een ruim assortiment specerijen aan waaronder kruidnagel, kurkuma, gemberwortel, kaneel, … 


Het voordeel van gedroogde kruiden en specerijen is dat ze lang houdbaar zijn. Het is wel belangrijk dat je deze steeds op een koele en donkere plaats bewaart. Ook moet je er goed opletten dat de kruiden en specerijen steeds goed afgedekt zijn na gebruik.