Cashewnoten biologisch

Wat is een biologische cashewnoot?

Deze Allnuts bio cashews zijn 100% biologisch TUV nord gecertificeerd. Hiermee garanderen wij dat onze biologische cashewnoten volledig vrij zijn van kunstmatige meststoffen, chemische pesticiden en genetisch gemanipuleerde organismen. 

Allnuts IFS Food V7 certificaat, garantie voor kwaliteit en smaak

Ons volledige bedrijf is IFS Food V7 gecertificeerd. Hierdoor garanderen wij een constante kwaliteit doorheen de hele voedselketen en doorheen het hele productieproces met inachtname van de voedselveiligheid conform de EU wetgeving. 

Voedingswaarde van biologische cashewnoten

De hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en andere voedingswaarden van bio cashewnoten kan je via deze link bij specificaties terugvinden.

Lekker alternatief voor de bio cashew 

Ben je op zoek naar een smaakvol alternatief voor biologische cashewnoten? Dan moet je zeker onze okkernoot biobio paranoot of bruine biologische hazelnoot eens kopen. Of wat dacht je van ons ruim bio amandelgamma? Dat bestaat niet enkel uit hele biologische amandelnoten, maar ook uit biologisch amandelmeel voor al je home made bakrecepten en bio amandelschaafsel voor over al die lekkere muffins en dessertjes te strooien. 
Muffins op basis van biologisch speltmeel of biologisch boekweitmeel zijn smaakvoller dan muffins van witte bloem. Bij Allnuts kan je al deze natuurlijke biologische bakingrediënten kopen van de allerbeste kwaliteit en dat proef je!