Zelfgemaakte pesto met gepeld hennepzaad

Een simpele maar lekkere hennepzaad pesto maken?
Gepeld hennepzaad bevat vele gezonde stoffen zoals vitamine B1, B2, B3, B6, C en E. Deze zorgen voor een positieve aanmaak van energie, verbeteren de opname van ijzer en beschermen het lichaam tegen schadelijke stoffen.

Ingrediënten

  • 150 gram zongedroogde tomaten
  • 50 gram verse basilicum blaadjes
  • 60 gram Allnuts hennepzaad gepeld
  • 50 gram Allnuts pijnboompitten
  • 1 teen knoflook
  • Extra vierge olijfolie
  • Peper uit de molen
  • Zeezout

Deze producten kan u in onze webshop bestellen

Bereidingswijze

Snijd de zongedroogde tomaten, basilicum en knoflook in fijne stukjes en meng dit met een goede scheut olijfolie. Vermaal alle ingrediënten met een vijzel of keukenmachine tot een fijn geheel en voeg dan het gepelde hennepzaad, de pijnboompitten en het zeezout toe. Maal alles nog een keer zodat het een mooie smeerbare massa is en indien nodig voeg je er nog wat olijfolie aan toe. Smakelijk!