Wedstrijd

Ga dankzij Allnuts & Lotto Soudal naar de BINCKBANK TOUR en volg de koers live mee vanuit een vipwagen!

Op zaterdag 12 augustus rijden de renners van Lotto Soudal vanuit Riemst naar Houffalize in de Binckbank Tour. Doe nu mee met onze wedstrijd en wie weet mag jij die dag de koers beleven in een vipwagen van Lotto Soudal!

HOE KAN JE DEELNEMEN?
Koop één van onze nieuwe havermixen in navulverpakking en ontvang een unieke link naar het wedstrijdformulier. Vul zo snel mogelijk de wedstrijdvragen in want we verloten maar liefst 3 duotickets voor deze unieke ervaring!

Koop jouw havermix!

Deelnemen kan tot en met 30/07/2017.

beeld wedstrijd NL aangepast

Het wedstrijdreglement

  • Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via de unieke URL die je ontvangt bij het bestellen van 1 van de nieuwe 6 havermixen navulbare verpakking (1,2,3,4,5,6)
  • Per e-mailadres kan er maximum 1 keer deelgenomen worden aan de wedstrijd.
  • Deelnemers worden via mail op de hoogte gebracht na afloop van de wedstrijd. Zij ontvangen via mail al de nodige informatie.
  • Indien men niet gebruik kan maken van het duoticket wordt dit door Allnuts aan een nieuwe winnaar toegewezen. Het duoticket kan in geen enkel geval doorgegeven worden aan andere personen door de winnaar zelf.
  • Het duoticket geeft enkel recht op het volgen van de Binckbank Tour op 12 augustus 2017 van Riemst naar Houffalize door 2 personen in een vipwagen van Lotto Soudal.