Abricots séchés non sulfurisés 5 kg boîte 315 img
Abrikoos gedroogd ongezwaveld 5 kg doos 315 img
Abricots séchés non sulfurisés 5 kg boîte 315 img
Abrikoos gedroogd ongezwaveld 5 kg doos 315 img

Abrikoos gedroogd ongezwaveld 5 kg doos

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Abrikoos natuur doos

Prijs incl. BTW per doos van 5 kilo

79,95/doos

15.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Abrikoos gedroogd ongezwaveld 5 kg doos

Product beschrijving

Abrikoos ongezwaveld

100% puur natuur, ongezwaveld

Zonder toegevoegde suiker

Vezelrijk 7.3 g/100 g

Lekker in powerrepen en bliss balls

Ongezwavelde natuur abrikozen zonder toegevoegde suiker

Deze pure abrikozen zijn ongezwaveld en natuurlijk gedroogd, zonder toevoeging van additieven. Daardoor hebben ze een lekkere abrikozensmaak en zijn ze aangenaam zacht om te eten als vezelrijk zoet tussendoortje of om allerhande recepten van powerbars of powerrepen mee te maken. De kleur van deze onbewerkte gedroogde abrikozen is donkerbruin, typisch voor ongezwavelde natuurlijke abrikozen zonder toevoegingen en zonder toegevoegde suiker.

Abrikozen zijn rijk aan natuurlijke suikers en worden daarom vaak gebruikt als natuurlijke zoetmaker. Zo kan je deze natuur abrikozen in stukjes snijden en toevoegen aan rode kool of zelfs aan milshake en smoothies. Zelf gebakken notenbrood en couscoussalades worden zoveel lekkerder met een handje abrikoos natuur.

Wist je dat deze abrikozen rijk zijn aan vezels met 7.3 g/100 g? En dat gedroogde abrikozen rijk zijn aan koper (0.3 g/100 g) en een bron van ijzer met 2.7 mg/100 g? Koper draagt bij tot een normaal energiemetabolisme en ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine die zuurstof vervoert naar de weefsels.*

Ben je op zoek naar magnesiumrijke noten? Dan moet je zeker onze pure cashewnoten bestellen! En als je op zoekt bent naar magnesiumrijke zaden, kan je onze knapperige zonnebloempitten bestellen, die bovendien rijk zijn aan ijzer, fosfor, koper, zink, selenium, vezels en thiamine.

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano