Amandelen kopen 192 img

Amandelen in dop

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Amandelnoot dop 250 gr

Prijs incl. BTW per zakje van 1 potjes

2,79/potje

11.16/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakjes

2,51/potje

10.04/kg

- +

Amandelnoot dop 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

29,95/zak

5.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Amandelen in dop

Product beschrijving

Amandelen in dop

Mediterraanse noot uit la bella Italia

Bron van eiwitten (21 g/100 g) en vezelrijk (12.9 g/100 g)

Verse amandelen in dop, smaakvolle noot vanuit vakantieland Italië 

La bella Italia, dat is aperol spritz in de avondzon, pasta alle vongole met een fris glas vino bianco in goed gezelschap en om de dag zoetjes af te sluiten vin santo en biscotti alle mandorle oftwel koekjes met amandelen. Italië is bekend voor haar gezonde mediterraanse keuken, waar la mamma in de vroege ochtend naar de markt op Campo de'Fiori gaat om enkel de beste ingrediënten uit te kiezen voor haar pasta met amandelpesto.
Bij Allnuts kiezen wij, net als die Italiaanse mamma, enkel voor kwaliteitsnoten boordevol smaak. Want onze bedrijfsvisie steunt op 4 pijlers, kwaliteit, controle, continuïteit, betrouwbaarheid. Dat proef je doorheen ons uitgebreid gamma aan topproducten, ook in onze amandelen in dop!
Sommige mensen vinden amandelen kraken rustgevend. Voor hen hebben we ook grote walnoten in dop. Anderen hebben de tijd niet om noten te kraken of doen het gewoon niet graag. Wij hebben voor elk wat wils in ons groot gamma kwaliteitsnoten, ook pure amandelen bruin of witte amandelnoten klaar voor gebruik. Je kraakt deze aromatische, lichtbruine amandelnoten in dop best met een notenkraker. Op die manier oogst je een superverse bruine amandel barstensvol smaak.
Heb je graag biologische amandelnoten? Neem dan een kijkje in ons uitgebreid assortiment bio noten.

Amandelnoot bruin, natuurlijke bron van plantaardige eiwitten*

Hier bij Allnuts zien we onze ganse notenfamilie graag. Maar bruine amandelnoten nemen we altijd weer mee naar huis want ze zijn een plantaardige bron van eiwitten (21 g/100 gr of 14% van de totale calorische waarde) en vezels (12.9 g/100 g). Daarom kan de bruine amandelnoot, als snack of als smaakvol ingrediënt in vleesvervangende groentenburgers, een handige tool zijn in de voorraadkast van vegetariërs. Je kan de Allnuts bruine amandelen ook gebruiken voor hartige groentecrumbles en krokante toppings bij desserten. De mogelijkheden van onze lekkere amandelen zijn eindeloos. Amandelen hebben veel meer in zich dan enkel eiwit en vezels natuurlijk, neem een kijkje bij onze witte amandelen en lees er alles over!

Allnuts bruine amandelen in dop, niet bitter, geen blauwzuur

Het is je misschien al eens overkomen, een bruine amandelnoot die enorm bitter smaakt. Bij Allnuts staan wij garant voor altijd zachtsmakende amandelnoten in dop. Onze jarenlange ervaring heeft ons namelijk geleerd dat bepaalde amandelsoorten blauwzuur bevatten, wat zorgt voor die typische bittere smaak. Aangezien wij een ambachtelijk bedrijf zijn, kopen wij enkel amandelsoorten in dop die wel smaakvol zijn. Want ook wij koken graag met goede ingrediënten, waarbij we tevreden kunnen zijn met het eindresultaat. En die smakelijke ingrediënten delen we graag met onze klanten.

Kraak je graag regelmatig een amandelnoot, doe dan zeker voordeel met onze grootverpakkingen amandelen in dop  van 5 kg
Meld je tijdens het bestelproces aan om Loyalty punten te sparen.

*Bron: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism FOD Volksgezondheid en Sciensano