Gedroogde ananas 66 img

Ananasschijven zongedroogd

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Ananasschijf zongedroogd 75 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,47/potje

46.27/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,12/potje

41.60/kg

- +

Ananasschijf zongedroogd 750 gr

Prijs incl. BTW per zak

23,58/zak

31.44/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

22,40/zak

29.87/kg

- +

Ananasschijf zongedroogd 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

139,20/zak

27.84/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Ananasschijven zongedroogd

Product beschrijving

Ananasschijven zongedroogd

Lekker chewy tussendoortje

Zonder toegevoegde suiker

Tropische zoete smaak

Exotisch ontbijt

Zongedroogde ananasschijven, tropisch zoet het ganse jaar door!

Deze Allnuts zongedroogde ananasschijven smaken natuurlijk zoet zonder toevoeging van suiker. De ananassen worden namelijk pas geplukt als ze perfect rijp zijn en vervolgens gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Door het drogingsproces krijgen de zongedroogde ananasschijven een zachte, chewy textuur en zijn ze niet kleverig. Neem de natuurlijk zoete ananasschijven mee als on-the-go tussendoortje of je gebruikt de immer zomerse smaak van gedroogde ananas natuurlijk ook onder je favoriete yoghurt of overnight oats. Voeg een exotische twist toe aan je ontbijt en meng wat in stukjes gesneden zongedroogde ananasschijven toe aan kokosyoghurt of kokosmelk, samen met verse mangoblokjes en limoenrasp. Werk af met onze heerlijke gemalen kokosnoot bio en je waant je meteen op een tropisch eiland!
Ook gebak smaakt heel verrassend met onze ananas zongedroogd en natuurlijk zoet. Ananascake, ananas cupcake, ananasmuffins, het kan allemaal met lekkere Allnuts zongedroogde ananasschijven! Wist je trouwens dat we ook lekker biologisch amandelmeel hebben waar je mee kan bakken?

 Je kan bij Allnuts zongedroogde ananasschijven van de beste kwaliteit online kopen in potjes van 75 g en in voordelige grootverpakking van 750 g en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.

Nog vragen bij onze producten? Contacteer ons, we helpen je graag verder!