Gedroogde bessen 148 img

Bessenmix

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Bessenmix 175 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,49/potje

19.94/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,14/potje

17.94/kg

- +

Bessenmix 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

16,50/zak

16.50/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

15,67/zak

15.67/kg

- +

Bessenmix 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

58,25/zak

11.65/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Bessenmix

Product beschrijving

Bessenmix

Vers in eigen huis samengesteld 

Bessen en rozijnen voor zoetheid

Ongezwaveld One-pot wonder

Physalis voor de frisse kick

Allnuts bessenmix, zachtzoete en friszure smaakexplosie

Onze Allnuts verse, huisgemaakte bessenmix zit boordevol lekker zoete bessen en pure rozijnen, opgefrist met de lichtzure smaak van physalis. Onbewerkte rozijnen, zachtrode cranberry, mildsmakende blauwe bessen, lichtzoete gojibessen en honingachtige moerbeien geven een zoet accent aan yoghurt, havermout, dessertjes en salades. De citrusachtige physalis of ananaskers geeft een frisse kick aan onze smaakpapillen en zorgt ervoor dat deze unieke mix van zachte bessen eveneens een superlekker en orgineel tussendoortje is. 
Serveer deze super lekkere bessenmix zeker als originele side dish bij een kaasplank in combinatie met onze kraakverse noten van de beste kwaliteit en zelfgemaakte perenchutney met hazelnoten en rozijnen. Wat zelfgebakken brood boordevol zaden en pitten erbij, wijntje op tafel en je kunt samen met je gasten genieten van een gezellige, zorgeloze avond!

Maak dankbaar gebruik van onze kwalitatieve 1-pot systemen als smaakvol tussendoortje, naast deze voedzame bessenmix kan je bij Allnuts.be eveneens natuurlijke en pure notenmixen kopen.

 Je kan bij Allnuts smaakvolle bessenmix online kopen in potjes van 175 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting