Biologisch boekweit 211 img

Boekweit biologisch

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Boekweit bio 250 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,49/potje

12.45/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

2,24/potje

11.20/kg

- +

Boekweit bio 1 KG

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

5,99/zak

5.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

5,69/zak

5.69/kg

- +

Boekweit bio 5 KG

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

24,95/zak

4.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Boekweit biologisch

Product beschrijving

Boekweit biologisch

Ongeraffineerde graanvervanger

Nootachtige smaak, stevige bite

Biologisch geteeld

Voor boekweitrisotto, boekweitcouscous 

Biologische boekweitkorrels, zelfde gebruik als granen

Deze pure, onbewerkte boekweitkorrels lijken op graankorrels en worden op dezelfde manier in de keuken gebruikt. Nochtans is boekweit geen graan, want boekweit zijn de zaden van de kruidachtige boekweitplant. Boekweitkorrels kunnen een lekkere aanvulling van je weekmenu zijn, die goede voedingsstoffen opleveren. Bovendien zijn onze boekweitkorrels volledig biologisch geteeld, zonder gebruik van kunstmeststoffen of chemische pesticiden.

Creatieve keuken met boekweitkorrels

Deze stevige boekweit van biologische teelt is veelzijdiger dan je zou denken. Rooster eens een handje bio boekweitkorrels mee als je volgende keer granola maakt, je zal verbaasd zijn hoe knapperig je home made granola wordt door de geroosterde boekweitkorrels.

Je kan boekweit ook bereiden zoals granen, rijst, couscous en pasta. Zo maak je met onze boekweit bio de lekkerste boekweitrisotto met courgette en aubergine, afgewerkt met tomaatjes en verse basilicum. Of Marokkaanse boekweitsalade met kip of een plantaardig alternatief, waar je de couscous vervangt door onze bio boekweit. Heb je nog wat boekweitkorrels over? Rooster die in een pan zonder vetstof en geef meteen een knapperige crunch aan al deze boekweit gerechten of aan originele aperitiefhapjes. 

Geroosterde boekweit is sowieso lekker knapperig om toe te voegen aan het ontbijt, de lunch of het diner. Strooi geroosterde bio boekweit rijkelijk over yoghurt ontbijtjes, salades, soep en heerlijke boekweitpannenkoeken gemaakt van ons biologisch boekweitmeel

Onbewerkte biologische boekweit koop je bij Allnuts.be in potjes van 250 g en in een voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo kan je sparen voor extra korting!