Bonenkruid 261 img

Bonenkruid

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Bonenkruid gedroogd 30 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,29/potje

76.33/kg

- +

Bonenkruid gedroogd 150 gr

Prijs incl. BTW per Emmer van 1 potjes

4,19/Emmer

27.93/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Bonenkruid

Product beschrijving

Bonenkruid gedroogd

Smaak: Tijm - peperige munt

Lekker bij peulvruchten en koolsoorten

Ons gedroogd bonenkruid geeft een lekkere smaak aan peulvruchten, spruitjes, groene boontjes en winterse kool. In spliterwtensoep of snert gaat steevast een snuifje bonenkruid, het komt de smaak van de spliterwten ten goede én bonenkruid zou helpen om peulvruchten beter te verteren. Maar bonenkruid doet het niet alleen goed in winterse gerechten, in een salade Liégeoise met spekjes en sperziebonen voeg je bonenkruid toe aan de lauwe vinaigrette en in een zomerse ratatouille doet bonenkruid het uitstekend in combinatie met tomaten, courgette, tijm en rozemarijn. Wist je trouwens dat bonenkruid meestal aan Provençaalse en Italiaanse kruidenmengelingen wordt toegevoegd?

Gedroogd bonenkruid koop je online bij Allnuts.be in herbruikbare potjes van 30 g en in voordelige grootverpakking van 150 g. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo spaar je voor extra korting! 

Wist je dat onze gedroogde tijm en gedroogde rozemarijn ook van de beste kwaliteit zijn en bijzonder goed samengaan met gedroogd bonenkruid?