Hennepzaadjes 130 img

Hennepzaad gepeld

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Hennepzaad gepeld 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,99/potje

19.95/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,59/potje

17.95/kg

- +

Hennepzaad gepeld 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

17,55/zak

17.55/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

16,67/zak

16.67/kg

- +

Hennepzaad gepeld 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

83,25/zak

16.65/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Hennepzaad gepeld

Product beschrijving

Hennepzaad gepeld

Milde, nootachtige smaak

In vleesvervangende burgers

Zachte bite

Maak hennepzaadmayonaise

Verrassend koken met Allnuts gepelde hennepzaden 

Deze natuurlijke hennepzaden zijn van de beste kwaliteit en hebben daardoor een zachte, nootachtige smaak met een lichte bite. Onze pure hennepzaden zijn reeds gepeld, waardoor dit gebruiksklaar hennepzaad een voedzame verrijker kan zijn als strooisel in soep, salades, yoghurt en smoothies. Daarnaast kan je de gepelde hennepzaadjes ook gebruiken in vegetarische groenteburgers, want dit zuiver hennepzaad bevat 30 g eiwitten per 100 g. Maar deze kleine, lichtgekleurde hennepzaadjes hebben nog veel meer in petto! Verras je huisgenoten door de week en serveer knolselderfrietjes met zelfgemaakte hennepzaadmayonaise en vis gepaneerd in onze Muesli met noten en zaden of maak een groentecrumble met restjes uit de koelkast en bedek ze met een krokant korstje van gepeld hennepzaad, pompoenpitten en geschaafde amandelen.

Verschil gepeld en ongepeld hennepzaad

Gepeld hennepzaad, ook wel hulled hemp seeds genoemd, is hennepzaad waarvan het pelletje verwijderd is. Ongepeld hennepzaad zou wat meer voedingsstoffen bevatten dan gepeld hennepzaad, maar om de waardevolle voedingsstoffen maximaal op te nemen, zou het beter zijn om gepeld hennepzaad te eten*. Hennepzaad pellen is tijdrovend, want de hennepzaadjes moeten daarvoor geweekt worden in water. Daarom opteren we bij Allnuts bewust om enkel hennepzaad gepeld en van de beste kwaliteit aan te bieden.

Recept hennepzaadmayonaise zonder ei

Maak simpel en snel deze superlekkere mayonaise met eiwitrijke plantaardige ingrediënten: Doe in een mini-blender of foodprocessor 8 eetlepels Allnuts gepeld hennepzaad, samen met 4 eetlepels extra vierge olijfolie en 4 eetlepels water, het sap van een halve citroen of 1 limoen, een halve koffielepel ahornsiroop en wat peper en zeezout. Mixen maar en serveren als gezonde dressing bij pokébowls of veggie hamburgers of waarom ook niet, in het weekend met échte Belgische frietjes! Minder gezond, maar oh zo lekker! Wij serveerden deze healthy mayo alvast als dipsausje bij Italiaanse arancini met parmezaan tijdens een gezellige apero time.

 Je kan ons kwalitatief hennepzaad gepeld verkrijgen in potjes van 200 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg.

Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma.

*Bij Allnuts zijn we vooral gespecialiseerd in de kwaliteit van onze producten. Voor specifieke info omtrent het verschil in gepeld of ongepeld hennepzaad, richt je je best tot een deskundige.