Gedroogde kersen 81 img

Kersen appelzoet

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Kersen appelzoet 225 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,99/potje

26.62/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

5,69/potje

25.29/kg

- +

Kersen appelzoet 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

23,99/zak

23.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

23,39/zak

23.39/kg

- +

Kersen appelzoet 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

114,95/zak

22.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Kersen appelzoet

Product beschrijving

Kersen gedroogd

Zonder toegevoegde suiker 

Italiaanse kersenkoekjes met pistachenoten

Natuurlijk gezoet met appelsap

Blauwe bessensalade met gedroogde kersen

Geniet vanaf nu het ganse jaar door van smaakvolle kersen!

Deze kersen van uitmuntende kwaliteit zijn gedroogd en vervolgens met appelsap gezoet, zodat de aromatische kersensmaak nog intenser wordt. Krijg jij ook nooit genoeg van die typische zomerse smaak in kersencupcakes, kersenkoekjes, kersenijs, kersen-cheesecake, maar vind je het kersenseizoen véél te kort? Wij ook! Voor al deze luxueuze heerlijkheden gebruiken wij maar al te graag onze gedroogde kersen die barsten van de smaak, zo genieten we in elk seizoen van de volle kersensmaak, zelfs in hartje winter. Deze kersen worden namelijk geplukt op het moment dat ze perfect rijp zijn en full of flavour. 

Cypriotische salade van bessen, limoen, halloumi en gedroogde kersen

De mogelijkheden van gedroogde kersen in de keuken zijn oneindig en steeds bijzonder. Verras je gasten met een origineel brunchrecept en maak een blauwebessensalade met limoenrasp, verse munt, pistachenoten en Allnuts gedroogde kersen. Je kan deze zoete fruitsalade in een handomdraai ombuigen tot een Cypriotische vegetarische salade door er wat gegrilde halloumikaas en geurige rozemarijn over te strooien of maak er een Oosterse versie van met koriander en een pittige gemberdressing. 
Al deze gerechtjes zijn nog maar het topje van de ijsberg, want de culinaire mogelijkheden van gedroogde kersen zijn onuitputtelijk. Gedroogde kersen zijn eveneens lekker in volkoren couscous, samen met een handje cashewnoten en gegrilde paprika. Of in Italiaanse amarettikoekjes met groene pistaches, gedroogde kersen en amandel. En zo kunnen we nog wel even verdergaan...

 Je kan bij Allnuts gedroogde kersen van de beste kwaliteit online kopen in potjes van 225 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.