Kruidnagel 275 img

Kruidnagel

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Kruidnagel heel 50 gr

Prijs incl. BTW per potje

2,99/potje

59.80/kg

- +

Kruidnagel heel 300 gr

Prijs incl. BTW per Emmer van 1 potjes

8,99/Emmer

29.97/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Kruidnagel

Product beschrijving

Kruidnagel heel

Smaak: warm, kruidig

Toevoegen: begin van de bereiding

Gin Botanical en warme dranken

In marinades, stoofpot, chutney

Kruidnagels voor lekkere drankjes en geurige gerechten

Kruidnagel is een warme, aromatische specerij met een typische, herkenbare geur. Hele kruidnagels zijn bruin van kleur en ze hebben een gesloten knop bovenaan. Kruidnagels geven hun aroma langzaam vrij, daarom is het belangrijk om de kruidnagel toe te voegen aan het begin van de bereiding. Kruidnagels geven een verdovend mondgevoel wanneer je erop bijt. Doe de kruidnagels daarom, eventueel met andere aromaten als laurier en tijm, in een leeg theezakje (of in een papieren koffiefilter die je wat kleiner knipt en samenbindt met keukentouw), dat je vóór het serveren verwijdert.

Je gebruikt kruidnagels om verwarmende drankjes zoals chai latte, glühwein, glögg en hot toddy op smaak te brengen. Marinades voor wild of ander vlees worden traditioneel met kruidnagel bereid en klassieke stoofpotjes ontlenen hun typische smaak ondermeer aan kruidnagel. Winterse chutneys en confituren tonen aan dat kruidnagels lekker zijn in combinatie met fruit, zoals peren, druiven en kweepeer. En wist je dat je zelfs tomatenconfituur kan maken met een kruidnagel erin? 

Tip: onze kruiden en specerijen zijn van de allerbeste kwaliteit, waardoor ze meer smaak hebben dan hetgene je misschien gewoon bent. Doseer daarom de hoeveelheid die je gebruikt, zeker ook bij kruidnagel!

Kruidnagels van de beste kwaliteit koop je voordelig online bij Allnuts.be in herbruikbare potjes van 50 g en grootverpakking van 300 g. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo spaar je voor extra korting!

In marinades heb je naast kruidnagels ook vaak jeneverbessen nodig, ook die vind je bij Allnuts.be!