Geroosterde macadamianoten 17 img

Macadamia gebrand en gezouten

Gebrand in eigen atelier
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Macadamia geroosterd en gezouten 175 gr

Prijs incl. BTW per potje

7,69/potje

43.94/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

7,31/potje

41.77/kg

- +

Macadamia geroosterd en gezouten 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

40,56/zak

40.56/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

39,75/zak

39.75/kg

- +

Macadamia geroosterd en gezouten 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

198,90/zak

39.78/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Macadamia gebrand en gezouten

Product beschrijving

Macadamia geroosterd en gezouten

Vers geroosterd in eigen atelier

Macadamia van topkwaliteit

Exclusieve borrelnoot

Voor verrassende macadamiakoekjes

Ronde dikke macadamia's vers geroosterd en gezouten

Onze geroosterde macadamianoten zijn dik en heerlijk knapperig in de mond omdat ze het resultaat zijn van een ambachtelijk roosterproces. Als ambachtelijk notenatelier met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het roosteren van kwaliteitsnoten. Ons gamma geroosterde noten is dan ook zeer uitgebreid en kwalitatief hoogstaand. Elke notensoort wordt met veel zorg geselecteerd, gecontroleerd en geroosterd in zuivere arachideolie, zo ook onze grote en lekkere macadamia's. De verfijnde notensmaak van boterige macadamianoten komt door het roosteren nog meer tot uiting. We strooien er wat fijn notenzout over als de macadamianoten nog warm zijn. Op die manier kunnen we krokante macadamia's aanbieden als exclusieve borrelnoot voor een origineel aperitiefmoment.

Verras elke gast met zelfgemaakte macadamiakoekjes

Koekjes hoeven niet altijd alleen maar zoet te zijn. Een lichtgezouten toets brengt de smaak van zoete gerechten in balans. Hak daarom eens wat geroosterde gezouten macadamianoten grof en voeg ze toe aan het deeg van romige boterkoekjes met pittige gember. Je zult menig gast verbazen met deze originele en lekkere smaaksensatie. Zelfs granola kan je oppeppen met wat gehakte geroosterde macadamianoten. Uiteraard gaat het hier steeds om kleine hoeveelheden. Want de geroosterde smaak van onze gezouten macadamia's is zo uniek, dat je er maar weinig van nodig hebt. 

Onze natuurlijke onbewerkte macadamianoten moet je zeker ook eens proeven!

Heb je nog vragen over onze producten? Aarzel niet om ons te contacteren via deze link. Wij helpen je met de glimlach verder.

Is de geroosterde macadamianoot jullie favoriete familie-noot? Weet dat we ook een voordelige grootverpakking van 1 kg en zelfs 5 kg hebben. Wissel je liever af met verschillende noten, dan is het potje macadamianoten 175 gr beter geschikt. Zo ben je altijd zeker van vers geroosterde en knapperige macadamia's met een volle smaak.

Denk er steeds aan om je aan te melden tijdens het bestelproces, zo kan je deelnemen aan het Loyalty programma en extra korting krijgen.