Biologische noten-vruchtenmix 236 img

Noten en vruchtenmix biologisch

Unieke mengeling
100% BIO
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Noten-vruchtenmix bio 190 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,99/potje

26.26/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,49/potje

23.63/kg

- +

Noten-vruchtenmix bio 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

17,99/zak

17.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

17,45/zak

17.45/kg

- +

Noten-vruchtenmix bio 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

84,95/zak

16.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Noten en vruchtenmix biologisch

Product beschrijving

Noten-vruchtenmix bio

Altijd vers uit ons eigen atelier

Met de lekkerste bio-noten en bio-fruit

Met TUV Nord Bio certificaat

Ongeroosterd, ongezouten

Originele smaakvolle mengeling van pure noten en gedroogd fruit met gecertificeerd biolabel

Voor onze biologische noten-vruchtenmix hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt van de lekkerste bio noten, die tevens ongeroosterd en ongezouten zijn. Onze knapperige bio walnoten, aromatische bio hazelnoten, romige bio amandelnoten en bio cashews zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit en 100% biologisch geteeld, dus zonder kunstmeststoffen en zonder chemische pesticiden. Hetzelfde geldt voor de zachte blauwe bio bessen en de bordeauxrode bio cranberries, de zoete bio moerbeien en de sappige bio Sultana rozijnen, die deel uitmaken van deze unieke mengeling van onbewerkte biologische noten met gedroogd biologisch fruit. We zijn heel trots op onze biologische noten-vruchtenmix want we stellen deze superlekkere mengeling vers samen in ons ambachtelijk notenatelier. Bij Allnuts staan kwaliteit en smaak altijd centraal en dat proef je!

Alle noten in deze bio noten-vruchtenmix zijn ongeroosterd en ongezouten. Het gedroogd fruit is volledig natuurlijk gedroogd, behalve de blauwe bessen en de cranberries. Daar werd wat appelsap en suiker aan toegevoegd. We voegden aan deze mix een minimale hoeveelheid plantaardige olie toe, zodat het gedroogd fruit niet aan elkaar kleeft. Wij informeren onze klanten zo goed mogelijk. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen je graag verder!

Wist je dat we ook een handig 1-pot systeem van zaden en pitten hebben om toe te voegen aan je ontbijtbowl?

Je koopt de lekkerste noten-en vruchtenmix bio in potjes van 190 g bij Allnuts.be of in voordelige grootverpakkingen van 1 kg en 5 kg. En denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces. Zo kan je deelnemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.