Zeezout 293 img

Zeezout

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Zeezout grof 150 gr

Prijs incl. BTW per potje

1,59/potje

10.60/kg

- +

Zeezout grof 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

2,99/zak

2.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Zeezout

Product beschrijving

Zeezout grof

Zelfde gebruik als keukenzout

Verfijnder dan keukenzout

Voor vis of vlees in zoutkorst

Finishing touch en smaakbooster

Grof zeezout, multifunctioneel in de keuken

Dit grof zeezout heeft een verfijndere smaak dan keukenzout. Je gebruikt het zeezout grof als zoutkorst om vis of vlees te garen, waarbij je het zeezout besprenkelt met enkele druppels water, alvorens het gerecht in de oven te zetten. Je kan het zeezout ook naar wens fijner malen in een eenvoudige zoutmolen of in de vijzel. Dan kan je het gemalen zeezout op dezelfde manier gebruiken als traditioneel zout, maar de bereiding zal een zachtere smaak hebben door het zeezout. Wil je een stukje gebakken vis, vlees of geroosterde groenten een lekkere oppepper geven? Maal het zeezout dan grof over al deze bereidingen. En wist je dat zelfgemaakte granola een extra smaakboost krijgt met wat gemalen zeezout?

Grof zeezout koop je online bij Allnuts.be in herbruikbare potjes van 150 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg. Meld je aan en doe met het Allnuts loyalty programma, zo kan je sparen voor extra korting.

Wist je dat je bij Allnuts.be ook kwalitatieve zwarte peper tegen een zeer voordelige prijs kan kopen? En dat wij deze peperige peper en zeezout grof of gemalen graag gebruiken in onze eigenbereide recepten!