Gekonfijte abrikozen 160 img

Abrikozen geconfijt

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Abrikoos ready to eat 250 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,39/potje

21.56/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

5,12/potje

20.48/kg

- +

Abrikoos ready to eat 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

17,99/zak

17.99/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

17,36/zak

17.36/kg

- +

Abrikoos ready to eat 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

84,95/zak

16.99/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Abrikozen geconfijt

Product beschrijving

Abrikozen gekonfijt

In eigen huis gekonfijt

Zacht en sappig in abrikozenflap

Lekker in de Turkse en Marokkaanse keuken

Verrassende ossobuco met abrikoos

Gedroogde abrikozen gekonfijt in ons ambachtelijk atelier

Deze gedroogde abrikozen zijn super zacht en sappig, omdat we enkel gedroogde abrikozen van de laatste oogst en met de lekkerste smaak aankopen. Vervolgens worden de smaakvolle gedroogde abrikozen op ambachtelijke wijze gekonfijt in ons eigen atelier. Bij Allnuts koop je steeds vers gekonfijte gedroogde abrikozen, met een volle abrikozensmaak en een sappige textuur. 

Gebruik eens gekonfijte abrikozen bij ossobuco met pistachenoten!

Deze ready-to-eat abrikozen zijn klaar om toe te voegen aan romige zuivelontbijtjes, aan abrikozenmousse, aan abrikozenconfituur voor abrikozenflappen of allerhande koekjes en gebak op basis van gedroogde abrikoos.

In de Turkse en Marokkaanse keuken worden gekonfijte abrikozen gebruikt in tajines boordevol groenten met kip of lamsvlees en in zalig zoet gebak.

Maar uiteraard kan je zelf creatief aan de slag gaan met onze vers gekonfijte abrikozen, als vezelrijk* en smaakvol ingrediënt in hartige en zoete gerechten. Probeer zeker eens Italiaanse ossobuco met gekonfijte abrikozen, pistachenoten en natuurlijke blauwe rozijnen. Het gedroogd fruit geeft een lekkere fruitige twist aan deze grote klassieker, een aanrader! Of probeer onze geurige nasi goreng met salsa van mango en abrikoos!

Eet je regelmatig abrikozen als tussendoortje? We hebben ook natuurlijke biologische abrikozen of onze abrikoos natuur, beiden ongezwaveld, zonder toegevoegde suiker of andere additieven. Deze pure abrikozen kan je gebruiken in recepten van powerrepen en abrikozen amandel bliss balls of granola en muesli.

Wist je trouwens dat de hoeveelheid vezels in gedroogde abrikozen 7.3 g/100 g is!

Je koopt bij Allnuts ambachtelijk gekonfijte abrikozen in potjes van 250 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Meld je steeds aan tijdens het bestelproces en spaar voor extra korting met het Allnuts loyalty programma.