Witte bonen 181 img

Grote witte bonen

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Bonen wit extra dik 450 gr

Prijs incl. BTW per zak van 1 potjes

4,89/potje

10.87/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

4,40/potje

9.78/kg

- +

Bonen wit extra dik 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

43,25/zak

8.65/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Grote witte bonen

Product beschrijving

Bonen wit groot

Weektijd: 1 nacht

Kooktijd: 1 uur

Grote, eiwitrijke peulvrucht

Kook zuiders en mediterraans!

Grote witte bonen, lekker basisingrediënt van de Mediterrane keuken

Deze grote witte bonen zijn niervormige peulvruchten, die gedroogd zijn zodat ze op een natuurlijke manier lang bewaard kunnen worden. Onze kwalitatieve witte grote bonen hebben een romige smaak en zijn een zuiders ingrediënt om de lekkerste stoofschotels uit Griekenland, Italië of andere Mediterrane landen te bereiden. Witte bonen en andere peulvruchten maken steevast deel uit van het mediterraan dieet of beter gezegd, het mediterraan voedingspatroon typisch voor landen die grenzen aan de Middellandse Zee, zoals Italië, Frankrijk, Griekenland en Spanje. Maak met onze grote witte bonen eindelijk dat recept van Griekse reuzenbonen met feta in tomatensaus of Italiaanse fettucine met witte bonen, erwtjes en prei, maak Spaanse fabada met witte bonen of klassieke Franse cassoulet. Welk gerecht je ook kiest, een lekker drankje en wat zon erbij en je waant je meteen op een zuiders terras!

Witte grote bonen, lekker en goed!

Het verbaast ons niets dat witte bonen en andere peulvruchten een vast onderdeel zijn van het mediterraan voedingspatroon. Deze witte bonen zijn namelijk heel voedzaam en kunnen ook gegeten worden als plantaardige vleesvervanger. Gekookte witte bonen zijn rijk aan plantaardige eiwitten (8 g/100 g of 24% van de totale calorische waarde), rijk aan koper (0.3 mg/100 g) en rijk aan vezels (11.4 g/100 g). Daarbovenop zijn witte gekookte bonen een bron van ijzer (2 mg/100 g) en een bron van fosfor (170 mg/100 g).*

Bij Allnuts.be koop je de lekkerste grote witte bonen per 500 g of in voordelige grootverpakking van 5 kg. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma. Zo spaar je voor extra korting!

Geurige kruiden om de witte bonen op smaak te brengen, kan je ook bij Allnuts.be kopen. En wist dat pesto gemaakt van vers basilicum en romige pijnboompitjes bijzonder lekker zijn in combinatie met deze grote witte bonen.

Bron*: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano