Gevriesdroogde bosbes 152 img

Gevriesdroogde blauwe bessen

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Bosbes gevriesdroogd 30 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,49/potje

149.67/kg

- +

Bosbes gevriesdroogd 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

105,00/zak

105.00/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

99,75/zak

99.75/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Gevriesdroogde blauwe bessen

Product beschrijving

Gevriesdroogde blauwe bessen

Van verse rijpe bessen

Zonder suiker, ongezwaveld

Krokante fruitige snack

Zuurdesemtoast met ricotta en blauwe bessen

Gevriesdroogde blauwe bessen, intens aroma met verrassende crunchy bite

Geniet het ganse jaar door van de intense smaak van gevriesdroogde blauwe bessen. Verse blauwe bessen worden geplukt op het juiste moment, als ze het meeste smaak hebben en natuurlijk zoet zijn. Je kan deze natuurlijk bosbessen gevriesdroogd eten als verantwoord tussendoortje, want door het vriesdrogen wordt het vocht op zeer lage temperatuur uit de blauwe bessen gehaald en wordt de zoete fruitsmaak nog meer geaccentuurd, zonder dat er suiker toegevoegd wordt. Onze pure gevriesdroogde bessen zijn bovendien ongezwaveld en bevatten geen smaakstoffen of bewaarstoffen. Door dit innovatieve droogproces krijgen de gevriesdroogde bessen een aparte crunchy bite en zijn ze bijzonder licht.   

De smaakvolle blauwe gevriesdroogde bessen zijn eveneens een mooie garnituur op allerhande gebak en desserten. Of verwen jezelf een keer met een luxe-ontbijt van zuurdesemtoast met ricotta en gevriesdroogde blauwe bessen. Werk af met geroosterde amandelschilfers of geroosterde pecannoten.

Koop de zoetste gevriesdroogde blauwe bessen van de beste kwaliteit online bij notenshop Allnuts.be, verkrijgbaar in potjes van 30 g en voordelige grootverpakking van 1 kg. Meld je aan tijdens het bestelproces en spaar mee voor extra korting in ons Loyalty programma.