Pecannoten 14 img

Pecannoot

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Pecannoot 150 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,16/potje

34.40/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,90/potje

32.67/kg

- +

Pecannoot 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

24,96/zak

24.96/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

23,71/zak

23.71/kg

- +

Pecannoot 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

120,00/zak

24.00/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Pecannoot

Product beschrijving

Pecannoten

Puur, ongeroosterd 

Vezelrijk* tussendoortje (9,5 g/100 g) 

Bron van ijzer, rijk aan magnesium*

Voor pecannotentaart

Onbewerkte pecannoten met natuurlijke zoete smaak!

Onze kwalitatieve pecannoten smaken van nature een beetje zoet, zonder dat er suiker toegevoegd word. Deze lekkere, dikke pecannoten zijn volledig vrij van additieven en onbewerkt, ongezouten en ongeroosterd. Eet pecans puur uit het vuistje of strooi ze over zachte zuivelontbijtjes en desserten. Maak de lekkerste koekjes en pecannotentaart met onze onweerstaanbare pecannoten of strooi ze over knapperige salades.

Pecan specialties: Vezels, magnesium, fosfor, ijzer en thiamine

Onze pecans zijn super lekker, maar waar zijn ze nog goed in? Pecannoten zijn rijk aan vezels (9.5 g/100 g) , rijk aan magnesium (123 mg/100 g) en fosfor (306 mg/100 g). Pecannoten zijn eveneens rijk aan zink (6.2 mg/100 g) en thiamine (vitamine B1: 0.66 mg/100 g).
Magnesium draagt bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren en tot het onderhoud van normale botten en de normale werking van het zenuwstelsel.
Fosfor draagt bij tot de normale productie, opslag en transfer van energie.
Zink draagt bij tot het metabolisme van vitamine A.
Bovendien zijn onze pecannoten een bron van ijzer (2 mg/100 g). Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.   

Natuurlijke pecannoten, puur en boterachtig 

Onze natuurlijke pecannoten hebben een rijke, zoete botersmaak zonder dat we er suiker aan toevoegen. Dat maakt deze pecannoot natuur een verantwoord tussendoortje voor de zoete trek. Samen met de romige cashewnoot heeft de pure pecannoot misschien wel de meest toegankelijke smaak van alle natuurnoten.

Pecannoten ongeroosterd en ongezouten hebben zoveel smaak dat ze zonder toevoegingen kunnen gebruikt worden in zowel hartige als zoete gerechten.

Verwen het ganse gezin op een druilerige herfstochtend met deze boterachtige pecannoten en gebakken vijgen, kaneelyoghurt afgewerkt met goudgele honing. Jullie zijn nu helemaal klaar voor een fikse wandeling in het kleurrijke bos.

Tijdens de lunch zijn pecannoten een smaakvol ingrediënt van een lauwwarme salade met oesterzwammen, krokant gebakken spekjes en granaatappel.

Verrijk je warme avondmaaltijd in de winter met onbewerkte pecannoten. Hak een handvol pecannoten grof en meng ze onder witloofpuree zonder boter, maar met ricotta voor een romig mondgevoel. Serveer met een stukje gestoomde vis. Een familiegerecht met pecannoot.

De desserten, die kunnen we natuurlijk niet vergeten als we over pecannoten natuur spreken! Pecannoten en taart, een match made in heaven! Aan een stukje pecan pie kunnen we niet weerstaan en er mag zelfs nog een bolletje ijs van onze zachtsmakende pijnboompitten bij. Morgenochtend eten we wel een kleurrijke bessenbowl met blanke bio amandelen en biologische zadenmix

Als je regelmatig pecannotentaart voor familie en vrienden bakt, kan je de voordelige prijs van onze grootverpakkingen eens bekijken. Als je onze pure pecannoten afwisselt met andere noten, zaden en pitten, koop je beter een potje van 150 gr bij Allnuts.be. Zo ben je altijd zeker van verse noten.

Denk er aan om je aan te melden voor het Loyaltyprogramma.

*Bron: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism FOD Volksgezondheid en Sciensano