Noix de cajou en morceaux  316 img
Cashewnoten stukjes 316 img
Noix de cajou en morceaux  316 img
Cashewnoten stukjes 316 img

Cashewnoten stukjes

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Cashew stukjes 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,79/potje

18.95/kg

- +

Cashew stukjes 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

16,96/zak

16.96/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

16,11/zak

16.11/kg

- +

Cashew stukjes 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

63,75/zak

12.75/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Cashewnoten stukjes

Product beschrijving

Cashewnoten Stukjes

Handig in gebruik

Gemaakt van kwalitatieve cashewnoten

Lekker, puur strooisel zonder toevoegingen

Lekker onder gebak en bananenbrood

Pure cashewnoten in gebruiksklare stukjes

Deze Allnuts Cashewnoten stukjes zijn gemaakt van smaakvolle en kwalitatieve cashewnoten. Je kan de stukjes cashewnoten als lekkere en voedzame toevoeging over yoghurt, salades, soep of allerhande gerechten strooien. De cashewnoten stukjes zijn bovendien ideaal en gebruiksklaar om snel onder het deeg van notenkoekjes, notenbrood, pannenkoekjes, notenijs, bananenbrood of ander lekkers te mengen. Cashewpasta is eveneens makkelijk zelf te maken op basis van onze cashewnoten stukjes. Deze notenstukjes zijn puur en natuurlijk want er werd geen suiker, vetstoffen of andere additieven toegevoegd.

Cashewnoten stukjes met een rijke voedingswaarde 

Deze cashewnoten in stukjes bevatten veel vitamines en mineralen. Zo zijn cashewnoten stukjes rijk aan thiamine (vitamine B1), 100 g cashews bevatten namelijk 0.42 mg thiamine. Cashewnoten stukjes zijn ook rijk aan magnesium. Magnesium draagt bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren en de normale werking van het zenuwstelsel. Het gehalte magnesium in cashewnoten stukjes bedraagt 266 mg/100 g. 

Cashewnoten stukjes zijn rijk aan fosfor met een fosforgehalte van 519 mg/100 g. Fosfor draagt bij tot de normale productie, opslag en transfer van energie. Cashewnoten stukjes zijn rijk aan zink (5.5 mg/100 g) en seleniumrijk (39 µg/100 g). Zink draagt bij tot het metabolisme van vitamine A en selenium draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Cashewnoten zijn rijk aan ijzer met een ijzergehalte van 6 mg/100 g cashews. Ijzer draagt bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam. 

Cashewnoten stukjes zijn een bron van plantaardige eiwitten en bezitten 18.2 g/100 g of 12.30% eiwitten van de totale calorische waarde. Eiwitten dragen bij tot het behoud van normale botten. 

Recepten met cashewnoten stukjes

Onze cashewnoten stukjes zijn uitermate handig om te gebruiken in de keuken. Probeer ons recept van cashewpasta of heerlijke Chocolate chips cookies waar je de walnoten kan vervangen door cashewnoten stukjes.

Smaakvolle cashewnoten stukjes koop je online bij notenshop Allnuts.be in potjes van 200 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg. Meld je aan en doe mee met het Allnuts Loyalty programma om extra korting te sparen.

Noten in stukjes vaker toevoegen aan je eetpatroon is een bewuste keuze om snel gezonder te koken. Koop daarom zeker ook eens onze hazelnoten in stukjes, noten mix in stukjes of amandelstiften.

*Bron: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism FOD Volksgezondheid en Sciensano