Notenmix gebroken 21 img

Notenstukjes

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Notenmix stukjes 190 gr

Prijs incl. BTW per potje

3,89/potje

20.47/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

3,70/potje

19.47/kg

- +

Notenmix stukjes 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

19,87/zak

19.87/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

18,88/zak

18.88/kg

- +

Notenmix stukjes 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

96,85/zak

19.37/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Notenstukjes

Product beschrijving

Notenmix stukjes

Ongeroosterd, ongezouten, puur

100% natuurlijk zonder toevoegingen

Krokant strooisel klaar voor gebruik

Handig voor snelle notenpesto

Heerlijke notenstukjes van de allerbeste kwaliteit

Onze notenmix stukjes zijn gehakte kwaliteitsnoten die niet bewerkt zijn. Al deze noten zijn dus ongeroosterd, ongezouten, zonder toevoegingen. Je kan deze notenmengeling in stukjes als knapperige en voedzame crunch over frisse ontbijtjes, salades of soep strooien. 

Enkel lekkere smaakvolle noten in deze notenmix stukjes 

Allnuts staat voor gegarandeerde smaak en constante kwaliteit. Onze notenmix stukjes bevatten dan ook enkel gehakte noten van de allerbeste kwaliteit. Je kan genieten van smaakvolle walnoten, hazelnoten, romige amandelnoten, zoete pecans, boterige paranoten en zachte cashews. Al deze mooie, dikke noten werden in stukjes gehakt en samengevoegd tot een handige notenmix. We hebben nu eenmaal niet elke dag de tijd om veel in de keuken te staan. Onze notenmix van gehakte stukjes natuurlijke noten kan dan een snel en voedzaam ingrediënt zijn,  die we in een handomdraai aan een maaltijd kunnen toevoegen.

Koken met Notenmix stukjes

Onze notenmix van in stukjes gehakte pure noten kan je in vele gerechten gebruiken in de keuken, vooral als het snel moet gaan. 
Bij het ontbijt kan je een kommetje yoghurt met vers fruit verrijken met een handje van deze krokante notenmix in stukjes. Dat is een lekker  alternatief voor suikerrijke gerechten.
Of strooi een handvol van deze gehakte notenmix in je soep van seizoensgroenten voor een snelle lunch in plaats van een broodje met mayonaise en vleeswaren.
Een doordeweekse avondmaaltijd krijgt ook snel een knapperige bite met dit smakelijk strooisel van gehakte noten. Wraps met extra notenstukjes, warme of koude maaltijdsalades met een crunchy topping. Pasta met notenpesto is klaar in een wip met onze notenmix stukjes.    

Experimenteer je regelmatig in de keuken en maak je graag originele brunchgerechten zoals bananenbrood van bio boekweitmeel, homemade choco, pure confituur van frambozen en munt, een geurige ontbijtappeltaart en hartige pannenkoeken met cottage cheese op basis van biologische speltbloem? Waarschijnlijk maak je ook graag je gasten blij met een eetbaar cadeautje om mee naar huis te nemen? Bak daarvoor een flinke portie granola op basis van krokante bruine amandelen, romige cashewnoten, zachte pecans, havervlokken en breakfast seed mix. Eens de granola afgekoeld is, doe je er nog wat healthy mix bij. Je verdeelt deze unieke homemade granola over gerecycleerde glazen bokaaltjes met schroefdeksel (ooit nog een jampotje geweest) en je personaliseert de granola met een handgeschreven naamlabel. Een lekker en origineel geschenk!

Onze Allnuts Notenmix stukjes kan je kopen in potjes van 190 g of in voordelige grootverpakking van 1 kg of 5 kg. Denk eraan om je aan te melden tijdens de bestelprocedure en zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting. Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je met de glimlach verder!