Medjoul dadels 158 img

Dadels Medjoul

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Dadels medjoul 175 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,49/potje

25.66/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,27/potje

24.40/kg

- +

Dadels medjoul 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

18,90/zak

18.90/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

18,24/zak

18.24/kg

- +

Dadels medjoul 5 kg zak

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

90,00/zak

18.00/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Dadels Medjoul

Product beschrijving

Medjoul dadels

Natuurlijke karamelsmaak

Zonder toegevoegde suiker

Zacht en vezelrijk tussendoortje

In fudgy brownies en zelfs bbq saus

Sappige Medjoul dadels, Rolls royce van de dadels

Medjouldadels of Medjooldadels zijn de Rolls Royce van de dadels. Medjoul is de grootste dadelsoort die er bestaat. Natuurlijke Medjouldadels zijn super zacht en hebben een karamelachtige smaak.
De mogelijkheden van Medjoul dadels zijn eindeloos. Je kan ervan snoepen als powersnack, want Medjoul dadels zijn een natuurlijk zoet tussendoortje zonder toegevoegde suiker. Maar je kan de Medjools ook verwerken in taartbodems of ander gebak. Maak er eens dadelrepen mee of meng stukjes Medjouldadels onder couscous of quinoa. Of gebruik de zachte Medjouldadels in ons recept van Luchtige chocomousse, op basis van pure ingrediënten!

Allnuts favoriet, Medjoul met pindapasta en chocolade

Snij enkele Medjoul dadels doormidden en haal de pit eruit. Vul de dadels met pindapasta, knijp de dadels terug dicht. Smelt wat pure chocolade en dompel de dadels daarin. Werk af met een klein beetje grof zeezout. Serveer bij koffie of thee in de plaats van pralines.

Ontdek bij onze ambachtelijk geroosterde pindanoten hoe je zelf pindapasta maakt. Uiteraard kan je voor dit recept ook cashewpasta maken met onze geroosterde cashewnoten of met onze onbewerkte cashews.

Wist je dat dadels, dus ook onze dikke sappige Medjool dadels, rijk zijn aan vezels (6 g/100 g) en rijk aan kalium (650 mg/100 g).*

De lekkerste chewy fudgy brownies maak je met...Allnuts Medjoul dadels

De heerlijke, volle smaak van een brownie, dat is toch instant happiness! Alleen jammer dat brownies zo ongezond zijn! Daarom gingen we in onze testkeuken enthousiast aan de slag voor een gezondere versie, maak en proef zelf ons recept van Creamy fudgy brownies! De suiker hebben we vervangen door zachte Medjoul dadels, ontdek welk mysterieus ingrediënt nog zorgt voor die spannende chewy bite.

Barbecuesaus zelf maken op basis van Medjoul? Yes, indeed! Bekijk snel ons recept van lichtpittige barbecuesaus klaar in 5 minuten!

Voor echte chocoholics smaakt een smeuïge chocomousse altijd! Probeer zeker ook ons recept van plantaardige chocomousse zonder room maar toch super luchtig! 

Bij Allnuts.be koop je online malse Medjouldadels van de beste kwaliteit in potjes van 175 g en in voordelige grootverpakking van 1 kg en 5 kg.
Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces. Zo kan je deelnemen aan ons Loyalty programma voor extra korting.

Bron: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism Sciensano