Gevriesdroogde framboos 150 img

Gevriesdroogde framboos

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Framboos gevriesdroogd 30 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,79/potje

159.67/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,31/potje

143.67/kg

- +

Framboos gevriesdroogd 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

125,00/zak

125.00/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

118,75/zak

118.75/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Gevriesdroogde framboos

Product beschrijving

Gevriesdroogde framboos

Diepe frambozensmaak

Natuurlijk, ongesuikerd, ongezwaveld

Licht en crunchy

Frambozencrunch op chocomousse

Gevriesdroogde frambozen, een natuurlijke delicatesse

Proef in deze gevriesdroogde frambozen de natuurlijke, intense smaak van vers geplukte zoete frambozen! De perfect rijpe frambozen worden met veel zorg geplukt, zodat ze zo intact mogelijk en gans blijven. Vervolgens wordt het vocht uit de verse frambozen gehaald op zeer lage temperatuur, hetgeen resulteert in lichtgewicht frambozen met een onweerstaanbare natuurlijke fruitsmaak en een crunchy bite. Er wordt op geen enkel moment suiker, bewaarmiddel of smaakversterker toegevoegd. Verkies je pure voedingsmiddelen zonder additieven? Probeer dan onze gevriesdroogde frambozen als tussendoortje of voeg ze toe als kleurrijke garnituur van chocomousse of chocolade chiapudding op basis van vezelrijke chiazaadjes, want chocolade en framboos is een match made in heaven! 

Wist je dat onze gevriesdroogde aardbeien ook lekker zijn in dessertjes op basis van raw cacaopoeder bio zonder toegevoegde suiker? Maak zeker ons recept voor fudgy brownies een keer als alternatief voor vet- en suikerrijke brownies en werk ze af met gevriesdroogde frambozen!

Koop smaakvolle gevriesdroogde frambozen van de beste kwaliteit online bij notenshop Allnuts.be, verkrijgbaar in potjes van 30 g en voordelige grootverpakking van 1 kg. Meld je aan tijdens het bestelproces en spaar mee voor extra korting in ons Loyalty programma.