Gevriesdroogde aardbeien 151 img

Gevriesdroogde aardbeien

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Aardbei gevriesdroogd 20 gr

Prijs incl. BTW per potje

4,49/potje

224.50/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,04/potje

202.00/kg

- +

Aardbei gevriesdroogd 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

115,00/zak

115.00/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

109,25/zak

109.25/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Gevriesdroogde aardbeien

Product beschrijving

Gevriesdroogde aardbeien

Van verse, zoete aardbeien

Zonder toegevoegde suiker

Licht en crunchy fruit tussendoortje

Garnituur bij aardbeien tiramisu

Intens genieten van een zomerse aardbeiensmaak

Snoep het ganse jaar door van onze heerlijke gevriesdroogde aardbeien! Deze intens smakende aardbei schijfjes zijn gevriesdroogd, waarbij het vocht op ontzettend lage temperatuur snel uit de vers geplukte aardbeien gehaald wordt. Zo kan je het ganse jaar genieten van de natuurlijk zoete smaak van rijpe aardbeien. Onze schijfjes gevriesdroogde aardbei zijn heel puur, er werden geen suiker, bewaarmiddelen of smaakstoffen toegevoegd. Doordat het vocht uit de verse aardbei gehaald is, worden ze super licht en dus heel handig om mee te nemen als natuurlijk tussendoortje. Door de crunchy textuur kan je de gevriesdroogde schijfjes aardbei eveneens gemakkelijk verkruimelen over aardbeiensmoothie met amandelen of over smeuïge desserten zoals vanille-aardbeientrifle en aardbeien tiramisu.

Gevriesdroogde aardbeien zijn, net als gevriesdroogde frambozen en gevriesdroogde blauwe bessen, zeer lekker in combinatie met chocolade. Serveer ze zeker als delicatesse bij het zondags vieruurtje, samen met chocolate chips cookies als healthy pleasure. Want in het weekend mag het net een tikkeltje meer zijn, om op maandag weer voluit te gaan voor een powerontbijt met een handje onbewerkte notenmix van biologische oorsprong en voedzame zaden en pitten bio

Koop de lekkerste gevriesdroogde aardbeien van de beste kwaliteit online bij notenshop Allnuts.be, verkrijgbaar in potjes van 20 g en voordelige grootverpakking van 1 kg. Meld je aan tijdens het bestelproces en spaar mee voor extra korting in ons Loyalty programma.