Granola sweet honey 194 img

Granola sweet honey

Gebrand in eigen atelier
Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Granola Sweet Honey 800 gr

Prijs incl. BTW per zak van 1 potjes

10,55/zak

13.19/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

10,02/zak

12.53/kg

- +

Granola Sweet Honey 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

53,92/zak

10.78/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Granola sweet honey

Product beschrijving

Granola Sweet Honey

Ambachtelijke granola

Altijd knapperig vers geroosterd

Ingrediënten van de beste kwaliteit

Bij het ontbijt of voor granolabars

Allnuts Sweet honey granola, ambachtelijk en vers geroosterd

Deze verse granola maken we helemaal zelf in ons ambachtelijk atelier. Granola Sweet honey is een heerlijke geroosterde mix van havervlokken, zonnebloempitten, boekweit, pompoenpitten, kokoskrullen, amandel, cranberry, gezoet met honing en op smaak gebracht met een tikkeltje zeezout. Heb je geen tijd om zelf granola te maken? Koop dan Allnuts Granola sweet honey, ambachtelijk geroosterd, altijd knapperig en home made bij Allnuts!

Wat is het verschil tussen granola en muesli?

Granola en muesli zijn beiden een voedzaam mengsel, dat kan bestaan uit granen, noten, pitten, zaden en gedroogd fruit. Zowel granola als muesli worden veelal gegeten bij het ontbijt, in combinatie met yoghurt en melk van dierlijke of plantaardige oorsprong. Aan een ontbijtkom met granola of muesli wordt ook vaak vers fruit toegevoegd. Granola en muesli zorgen zo voor een energieke start van de dag tijdens de week. Maar muesli en granola maken ook vaak deel uit van een zalige lay-back brunch op zondag.

Waar verschillen granola en muesli dan van elkaar? Wel, granola is eigenlijk geroosterde muesli of met andere woorden, muesli is een ongeroosterde mengeling van granen, noten, zaden, pitten en/of gedroogd fruit. Muesli wordt daardoor gekenmerkt door een pure, onuitgesproken smaak en eerder een zachte textuur. Granola heeft een krokante textuur door het roosteren van de granen, zaden, pitten en noten. Als er gedroogd fruit aan de granola toegevoegd wordt, gebeurt dat nà het roosteren. Granola is niet alleen krokanter dan muesli, maar granola heeft tevens een meer uitgesproken smaak dan muesli. Het notige karakter van de ingrediënten komt door het roosteren immers meer naar boven.

Heb je toch zin gekregen om zelf granola te maken, maar heb je nog steeds weinig tijd? Dan kan je misschien aan de slag met ons 1 pot systeem granolabasis, boordevol kwaliteitsingrediënten. Uiteraard kan je ook een keuze maken uit onze beste noten, zaden en pitten of gedroogd fruit. Zo maak je een granola helemaal naar jouw persoonlijke smaak! Zoek je wat inspiratie? Kijk dan bij ons geurig recept van Carrot cake granola!

Ambachtelijk geroosterde granola Sweet honey koop je bij Allnuts in handige verpakkingen van 800 g of in voordelige economy packs van 5 kg. Denk er steeds aan om je aan te melden en mee te doen aan ons Loyalty programma. Zo kan je sparen voor extra korting!