Hazelnoten 8 img

Hazelnoten bruin

AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Hazelnoot bruin 200 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,16/potje

25.80/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,90/potje

24.50/kg

- +

Hazelnoot bruin 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

17,22/zak

17.22/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

16,36/zak

16.36/kg

- +

Hazelnoot bruin 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

81,90/zak

16.38/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Hazelnoten bruin

Product beschrijving

Hazelnoot bruin

Knapperig vers

Rijk aan vezels* en magnesium*

Puur en onbewerkt 

Hazelnotenpasta met 4 ingrediënten

Bruine hazelnoot natuur, ongezouten, niet geroosterd   

Onze natuurlijke bruine hazelnoten zijn knapperig vers en puur natuur. Ze worden enkel van hun dop ontdaan en vervolgens gecontroleerd en geselecteerd op kwaliteit. Deze hazelnoot bruin mits het vliesje er nog rond zit, ondergaat geen enkele bewerking. Als je houdt van pure, ongeraffineerde voeding, moet je zeker deze lekkere hazelnoten eens eten als tussendoortje of ze toevoegen aan granola of muesli bij het ontbijt of strooi deze knapperige hazelnoten over salades. 

Bruine hazelnoten rijk* aan...

Bruine hazelnoten zijn vezelrijk (8.2 g/100 g), rijk aan magnesium, fosfor en thiamine (vitamine B1 : 0.4 mg/100 g).

Magnesium draagt bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren en tot het onderhoud van normale botten en de normale werking van het zenuwstelsel. (Hoeveelheid magnesium in bruine hazelnoot: 154 mg/100 g)

Fosfor draagt bij tot de normale productie, opslag en transfer van energie. (Hoeveelheid fosfor in bruine hazelnoot: 300 mg/100 g).

Bruine hazelnoten zijn bovendien een bron van calcium. Calcium is nodig voor de instandhouding van gezonde tanden en calcium is nodig voor het behoud van een sterk beendergestel. (Hoeveelheid calcium in bruine hazelnoot: 200 mg/100 g)

Bruine hazelnoten zijn een bron van ijzer. Ijzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam. (Hoeveelheid ijzer in bruine hazelnoot 3 mg/100 g)

Bruine hazelnoten zijn een bron van zink. Het zinkgehalte in hazelnoten bedraagt 2.4 mg/100 g.

Deze info is gebaseerd op de officiële voedingsmiddelentabel. Er is geen onderscheid in de voedingswaarde tussen witte en bruine hazelnoten.

Maak zelf een gezonde versie van chocopasta uit een pot

Wist je dat zelf choco maken met hazelnoten niet eens moeilijk is? Je gebruikt daarvoor enkel onbewerkte bruine hazelnoten en slechts een beetje honing, chocolade vervang je door puur cacaopoeder, vetstof vervang je door (plantaardige) melk. Voor de rest voeg je niets toe, geen bewaarmiddelen of smaakstoffen. We kunnen dus wel stellen dat deze lekkere chocopasta een gezond alternatief is voor de overbewerkte choco die je in de winkel koopt. Hou je van een zachtere smaak? Gebruik dan onze heerlijke witte hazelnoten.

Elke noot is een unieke samenstelling van voedingsstoffen. Het is daarom goed om te variëren met noten. Wissel hazelnoten eens af met zachte pecannoten of dikke macadamianoten. En wist je dat je ook lekker broodsmeersel kunt maken met zonnebloempitten?

Je kan bij Allnuts lekkere bruine hazelnoten kopen in potjes van 200 g of in voordelige grootverpakkingen van 1 kg en 5 kg.

Denk eraan om je aan te melden tijdens het bestelproces, zo kan je meedoen aan ons Loyalty programma en sparen voor extra korting.

*Bron: Belgische voedingsmiddelentabel van Nubel ism FOD Volksgezondheid en Sciensano.