Noten-vruchtenmix 22 img

Noten en vruchtenmix

Unieke mengeling
AANT. VERPAKKINGSEENHEID VOORRAAD PRIJS
- +

Noten vruchtenmix 190 gr

Prijs incl. BTW per potje

5,07/potje

26.68/kg

Tip! Korting vanaf 3 potjes

4,82/potje

25.37/kg

- +

Noten-vruchtenmix 1 kg

Prijs incl. BTW per zak van 1 kilo

22,26/zak

22.26/kg

Tip! Korting vanaf 3 zakken

21,15/zak

21.15/kg

- +

Noten-vruchtenmix 5 kg

Prijs incl. BTW per zak van 5 kilo

108,75/zak

21.75/kg

Via de knop “toevoegen aan verlanglijst” kan u vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Noten en vruchtenmix

Product beschrijving

Noten en vruchtenmix

Vers gemaakt in eigen atelier

Met de lekkerste noten en besjes

Superlekker, onze unieke Noten en vruchtenmix!

In onze super lekkere Noten-vruchtenmix proef je het beste van 2 werelden, met zowel knapperige noten als zacht gedroogd fruit.
In deze huisgemaakte mix kozen we voor dikke amandelen en cashews voor hun romige smaak, walnoten voor hun knapperigheid, pecans voor een natuurlijk zoet accent, groene pistaches omdat ze zo exclusief en fluweelzacht zijn.
Uit ons uitgebreid aanbod van kwalitatief gedroogd fruit kozen we onze blauwe bessen, gojibessen, moerbeien en sappige rozijnen, omdat die exact de zoete smaak gaven, waar we naar op zoek waren voor een toegankelijke notenvruchtenmix voor groot en klein, jong en oud. Maar we wilden het ook spannend houden en het juiste tegengewicht bieden aan de volle smaak van de pure noten en het zoete van het natuurlijk gedroogd fruit, daarom voegden we een friszure toets toe met malse cranberries en citrusachtige physalisbessen.

Voor onderweg, bij maaltijdsalades of op een hippe kaasplank

De smakelijke noten-vruchtenmengeling is handig om mee te nemen als tussendoortje, maar is ook lekker tijdens het ontbijt samen met een portie yoghurt en vers fruit.
Als je graag een hippe kaasplank wil maken, serveer die dan met peren-hazelnootchutney en wat van onze kleurrijke noten-vruchtenmix. Zelfgebakken brood van bio speltbloem erbij of verse crackers, op basis van lijnzaad of andere vezelrijke zaden, zijn natuurlijk de kers op de taart.
Onze noten-vruchtenmix is ideaal op momenten dat je weinig in huis hebt en toch zin hebt in iets lekkers. Heb je nog wat restjes rucola en gebakken witloof over van gisteren? Liggen er wat druiven en wat halloumi of fetakaas in de koelkast? Goed zo! Zet de oven alvast op 180°C, dan kan je over 20 minuten aan tafel! Doe het restje gebakken witloof samen met de druiven en de kaas in een ovenschaal, doe er wat olijfolie, peper en zout over. Plaats gedurende ongeveer 10 minuten of iets langer in de oven tot alles lauwwarm is. Leg wat rucola op een bord en schep de inhoud van de ovenschaal erover. Strooi tenslotte een handvol notenvruchtenmix over deze snelle maaltijdsalade. Zo zie je dat je met enkele handige must-haves in de voorraadkast, zoals deze mix van onbewerkte noten en gedroogde bessen en rozijnen, een originele maaltijd in recordtempo kan bereiden. 

Wist je dat onze notenmix op basis van ongezouten, ongeroosterde kwaliteitsnoten super handig is om grofgehakt toe te voegen aan je zelfgemaakte granola? En dat we ook een uitgebreid gamma zaden en pitten hebben om die granola te maken?

Bij Allnuts kan je noten-vruchtenmix van de beste kwaliteit kopen in potjes van 190 gr of in voordelige grootverpakking van 1 kg of 5 kg.
Denk eraan om je aan te melden tijdens de bestelprocedure en zo deel te nemen aan ons Loyalty programma voor extra korting. 
Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je met de glimlach verder!

Alle noten in deze noten-vruchtenmix zijn ongeroosterd en ongezouten. Het gedroogd fruit is volledig natuurlijk gedroogd, behalve de blauwe besjes. Daar werd wat suiker aan toegevoegd. We voegden aan deze mix een minimale hoeveelheid plantaardige olie toe, zodat het gedroogd fruit niet aan elkaar kleeft. 
Wij informeren onze klanten zo goed mogelijk. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen je graag verder!